Nattblogg

Hejhå

Kom hem för en halvtimme sen, vid halv nio ringde Veronica och frågade om jag och Marcus ville följa med hon och Daniel och kolla på Hakkasfallet. Vi for iväg och när vi kom fram så var de en skylt som visade att det var 3 km kvar, så vi parkerade bilen och så började vi gå. Och vi gick och gick och kom aldrig fram kändes det som, så tillsist när vi var less så gick vi tillbaka. Det blev cirka 1 timmes promenad och inget fall fick vi se, hehe. Marcus blev utringd på jobb så vi släppte av honom vid Aitik sen for vi på Statoil. Jag köpte mjölk, dricka och statoilkorv, hade inte ätit på 9 timmar så började blir riktigt hungrig. Sen for vi hem, så nu sitter jag hära, tänkte läsa lite bloggar sen tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig.

Var och solade med A-k idag på Gunillasalongen, fyfan vad varmt det var!!!! Det bara brändes på vaderna och skuldrorna, var blöt i svett som en bassäng ungefär ;) Sen for vi och käkade på Manuella, hem och sen på stan med Lisette en sväng. Har hunnit vila två timmar idag också, trött tjej.



Googlade en bild på Hakkasfallet då jag aldrig varit där, så här får ni se.

Puss

gymmet

Hej!

Johanna kom hit vid nio imorse och så gick vi till gymmet och körde i 1,5 timme, riktigt skönt :) Har tagit en raggardusch och ska sätta på lite smink men tänkte läsa lite bloggar därimellan. A-k kommer och hämtar mig innan ett och så ska vi och sola på gunilla salongen, vet inte om vi skulle ta en fika också innan hon börjar jobbet.
Jag ska fara med Lisette på stan när hon slutar jobbet, där vid fyra tror jag. Hon ska kolla studentpresent till Adam, Grattis till alla 91:or som tar studenten imorgon :)


Puss

skattepengarna

yes, nu har skattepengarna kommit. Äntligen har jag pengar, hehe :)

Vi var och tränade i en timme ungefär sen gjorde jag och Marcus pizza, jag sitter hära framför datan nu. Har inte ens tagit mig in i duschen ännu, så sitter med träningskläderna på :P



Här har ni en bild.

Puss

Onsdag

På tisdag nästa vecka så ska jag på två utbildningar från 08.00-14.30 så börjar jobba först på onsdag, en vecka kvar då. Jobbar ju eftermiddag onsdag, torsdag och fredag den veckan, och så ledig helgen. Och veckan därpå eftermiddag från måndag till torsdag. Får se vad som händer till midsommaren, Amanda tar ju konfan så far nog förbi kyrkan då :P

Idag vaknade jag halv tio, tog en dusch, fikade, läste bloggar, satt in linser och varit på konsum en sväng. Nu väntar jag på att Marcus ska komma hem, då ska vi fara på gymmet en sväng och sedan ska vi göra hemmagjord pizza, MUMS :)

Puss


nöjd

Jag är så jävla nöjd, klarade kvartärgeologin, woho! :) Nu är de bara berganläggningstekniken kvar att få veta, hoppas jag fixade den också.

Jag har inte gjort så mycket idag, skulle på gymmet men all motivation försvann så det blev ingenting med det. Har istället läst bloggar, legade back en 500 inlägg som jag nu tagit ikapp. haha, undra om man är lite besatt att läsa bloggar!?! Har just gjort iordning korven, vi skulle egentligen äta korvstroganoff (stavas de så) men då skulle man ha matlagninsgrädde vilket vi inte hade hemma så jag gjorde korv i ugn istället. Men senap och ost mellan skivorna. 

Marcus har träning 18.00 sen efter det så blir det att fara till mamma och gratta henne :) 

Puss 


Grattis..

.. mamma på 43-års dagen :D

Här får ni en bild på oss



Kan ju berätta kort om min helg:

Fredag - Tvättade fyra maskiner, diskade och städade köket. Sen for jag och Johanna på gymmet i 1h, hem och duschade och sen plockade mamma upp oss och så for vi på dollar. Hem till dem och käkade sen for vi förbi morfar och Solveig och vidare till stugan. Kollade talang och senare gick vi och sov.

Lördag - Marcus kom ut till stugan, vi spelade kubb, grillade, for förbi Sara och Eriks stuga och tog en kubbmatch, bastade, kollade tv och sov.

Söndag - For hem vid tolv, vi städade i lägenheten, käkade, for förbi marcus föräldrar och lillebror och kollade på deras valp. Fyfan vad söt!!! :) Sen förbi coop och så hem och kollade lost.

Igår så var jag och Johanna på gymmet i 1h 20min sen for vi på stan och köpte present till mamma, hem till dem och kollade film och bakade kärleksmums och sen hämtade Marcus mig. Vi var förbi en snabbis till marcus familj och kollade valpen och tog en toalettrulle :P

Puss

Heeej

Har inte haft tid att skriva, har haft tentor. Men nu äntligen är det över, så har sommarlov nu. Har inte hänt så mycket på sistone, jag har mest suttit och pluggat, gjorde tenta i måndags och tisdags.

Igår till idag så sov jag hos mamma och dem, Marcus är i Finland med jobbet så jag for dit och sov istället :) Jag och johanna har varit på gymmet idag i 1,5 timme var riktigt skönt fast jag var så himla opeppad. Sen gjorde viscones och åt, har hunnit vila också. For hem från dem vid halv sex-sex så nu har jag ätit lite och sorterat tvätt, har tvättstuga imorgon. Jag och Johanna tänkte träna imorgon också och sen blir det att fara till stugan, skönt.

Puss

RSS 2.0