fredag :)

tjenare.
nu har jag äntligen köpt min data och den är snygg och jag är nöjd :) woho. Så nu blir det mycket skrivande framöver.

kan ju berätta min vecka lite kort:

söndags- jag och lisette tog tåget till luleå, käkade på max och sen tog vi en buss ut till björx. Luleå marcus kom förbi och kollade film med oss, sex and the city. Tycker ju att serien är skitbra, så jag tyckte ju om filmen också såklart.

måndags- skola och sen bara hem och pluggat hela dagen har jag för mig.

tisdags- typ samma, hade tvätt stuga också :( sen kollade vi top model och nån film.

onsdags- skola, sen hade vi hål och då for jag, lisette och johanna till stan en sväng. kollade på gina efter nån kjol eller klänning att ha ihelg, men hittade inget. Och så köpte vi biljetter till hockey matchen. For på elgiganten och då köpte jag min data och så käkade vi. Tillbaka till skolan för en till lektion och sen hem en snabbis. Tillbaka till skolan igen för räknestuga, men den var inställd. Så vi satt oss bara några stycken i ljusgården och pluggade, men vart inte så mycket gjort. Vi skulle ut och käka med klassen för att det var en kille som skulle hoppa av. Och nej vi firade det inte, utan avskedsmiddag typ ;) mm, det var gott.

torsadags- skola, sen hem och städa, och så drog jag, lisette och johanna och kollade på hockey. Luleå mot rögle. men dem förlorade tyvärr. Fast det var skitkul ändå, och första matchen för mig ju :)

idag så har vi haft laboration på fysiken. Men emil kom aldrig så det var bara jag och lisette, men det gick bra iallafall. vi funderar på ifall han har hoppat av när han aldrig är i skolan, men om inte annat så kickar vi ut honom från våran grupp. hehe. nu är vi bara hemma vi har hål, börjar 14.45 igen. Efter vi har slutat så blir det att dra hem till lägenheten direkt och sen så kommer johanna och hämtar oss och så drar vi hem till gällivare.

det får räcka så för idag, puss på er :)

det var ett tag sen.

hejhopp, det var en evighet sen jag skrev sist.

nu har jag flyttat till luleå, jag trivs jättebra förutom att jag saknar alla mina nära och kära hemma i gällivare. Vi har världens bästa klass tippar jag på, och schyssta grannar :) kan de bli bättre?
Jag har fått min sista lön från iss förra veckan, så ska ta och köpa en bärbar data nu till veckan tänkte jag. Det är därför jag inte har skrivit något, för har inte haft någon data. Men nu ska de bli mycket updates hade jag tänkt :)

för tillfället sitter jag på datan hos marcus, han ligger och sover fortfarande. Och jag har varit vaken en mindre evighet redan. Ska gå och lägga mig i sängen med honom en stund och kramas :) sen blir de att fara hem, boka tågbiljett, duscha, måsta läsa lite om dem olika inriktningarna och sen går tåget hem till luleå. Men jag kommer hem till gällivare redan nästa helg, för ska på den där aitik middagen med marcus. Men sen efter det så ska jag stanna några helger i luleå. Inflyttningsfest blir det snart också :)

puss

RSS 2.0