helg

äntligen helg, ahh vad skönt.

Igår så jobbade jag och sen hem och duscha och fixa sig. Och så for jag på stan med sara och lisette, jag var in på expert och lämnade in min telefon som börjat cp:a sig. Så fick en låne telefon därifrån och ha tills min är fixad. Jag köpte en t-shirt också från jive, det var billigt och bra. Sen hade vi ju bestämt att vi skulle ut och käka nån dag för att vi alla varit så duktig och kommit in på sina utbildningar. Men mickis var påväg till abisko och sara skulle till sin syrra och käka tacos, så det vart bara jag, lisette och ärtan. Men lika kul för det :) Sen somnade jag tidigt igår eftersom jag skulle upp idag och dela ut morgontidningen. Vart klar vid halv sju på morgonen och så for jag hem och la mig, fick sov sällskap av marcus då han jobbat natt och just slutat. Och jag sov ända till ett, men marcus blåste på ett tag till. Han for just hem och jag ska ta och sminka mig lite, sen tror jag det blir farmor en sväng. Vet inte vad som händer resten av dagen, har nån några planer?

PUSS

picture

från igår, innan toppstugan.


glasögon orm



vi <3



snygging



jag



mickis, från ifredags då hon höll på och fota sig själv :)



PUSS

torsdag

tja, jag är en dålig bloggare. Jag vet! Kan ju berätta kort om vad jag gjort i veckan.

I måndags jobbade jag, sen hem och duscha och fixa sig och sen bjöd marcus mig på mat på linas matstuga. Han är så söt min prins. Hem till mig en sväng och så for han iväg och jobbade natt och jag sov.
I tisdags så jobbade jag och sen sov jag i stort sett hela dagen, marcus kom förbi på kvällskvisten en sväng.
Igår for jag och marcus på stan, jag hämtade ut min lön för några dagar i juni och marcus han shoppade på. Sen for jag hem och så for jag med mamma och dem och hälsade på min moster. På kvällen for jag och marcus och tog en fika på toppstugan (årets första och antagligen sista), mysigt.

jo, jag har då kommit in på civilingenjör på luleå tekniska universitet. Och det är i FEM år!!!! Jag och lisette har fått flera lägenheter, men har tackat nej till alla utom två. Vi måste bestämma oss till imorn vilken vi ska ta. Det är mellan en trea och en två. Jag vill nog helst ha trean känns det som, men tror att den är ganska sliten. Men vi får se vad det blir :) Det ska bli så jävla kul och spännande. Men det är jävligt jobbigt när man inte vet hur det kommer bli mellan mig och marcus, förstår inte när vi ska hinna ses och sådär. det är tungt :/ Men tiden får väl avgöra hur det blir. Hoppas ju att han också flyttar till luleå, hehe ;)

ska sätta in lite bilder från min kamera till datan, kanske sätter in någon bild sen på mig och mackan.

puss


jag kom in..

.. på civilingenjör i luleå :D nu måste jag och lisette bara fixa en lägenhet.

ska hämta marcus och tanka, PUSS

potatisbullar och bacon..

..ska jag snart laga, men ska vänta en stund till så blir lite mer hungrig. Har sovit ända till halv elva idag, kändes som världens sovmorgon. Då jag annars kliver upp innan fyra någon gång. Vi legade och drog oss i sängen en stund, fikade och sen så for marcus hem. Jag har läsa lite bloggar och just pratat med sara i telefon, så ska snart fixa lite käk. Är ensam hemma nu, men mamma och de kommer säkert hem på någon timme.

Jag och marcus kollade två av dedär filmerna igår, cougar club och uppgörelsen. Helt okej filmer, men ingen höjdare direkt.


puss

marknad

Har kommit hem ganska just, jag och marcus for ju iväg till pajala över dan på marknaden. Mycket folk och ganska kallt, men hade kul för det :) köpte en godisrem, ett par foppa skor, och så några filmer. Vi tänkte fara till finland på alko, men eftersom vi inte visste om de hade öppet så vände vi tillbaka igen när vi kört halva vägen, typ två mil. haha. Det var så fullt på alla matställen i pajala, så vi käkade istället hemma i gällivare på linas matstuga. Jag tog kycklingspett, för känner mig ganska less på pizza. Ikväll tänkte bara jag och marcus kolla nån film och så. Klev upp i kvart i fyra idag och delade ut tidningen så är ganska trött nu, fast jag hant sova två timmar extra på morgonen innan vi skulle fara. Har varit så skönt att bara tade lugnt och ha en fortsatt lugn lördags kväll, och imorn ska jag ta igen hela veckans sömn tänkte jag :)

    
foppa skor
        
              
jag valde dem tre filmerna t.h på bilden


jag



puss

mjukglass

sen sist jag skrev så har jag varit och käkat mjukglass med the family, minus veronica. Sen beställde vi hem pizza, och det var gött. Bara så ni vet så har jag laddat upp lite bilder på min pixbox, i kategorin gott och blandat. Jag heter SandraApelqvist på pixbox så ni vet kära läsare. Nu inväntar jag marcus och så får vi se vad vi hittar på .

:) Puss

jobb och slit

det går lite små segt med bloggen, men jag sitter knappt framför datan nu när jag jobbar. Är trött i princip hela tiden, men ska skärpa mig, jag lovar! Händer inte mycket på veckodagarna jobbar och sover är det enda jag gör. Igår umgicks jag faktiskt med mickis, vi var på stan och tog en fika och sen for vi och badade i sandviken. Men det var så mycket mygg och andra insekter som förpestade allt. Det var kul att träffa mickan, inte varje dag ju :) Ringde igår också och hörde om jag kunde få vara ledig lördagen den 2:a augusit, då det är lulekalaset. Och det gick bra, fin fint. Nu måste vi bara hitta boende någonstans.  Vad har jag mer hunnit med? Jo har varit på kirunafestivalen, for dit med syrran. hade roligt :D fotade knappt något, men ska sätta in nån bild sen.

jag sitter och tråkar, har just ätit skorpa och druckit te. har inge som helst planer för dagen, provade ringa a-k och skulle höra om vi skulle ut och promenera. Men det var inget svar :/ Ska iallafall duscha och så blir det en hyffsat tidig kväll, eftersom jag jobbar imorn. Dela ut tidningen ni vet, sen efter det så ska jag hem och sova. Och så bestämde jag och marcus just att vi ska fara på pajalamarknad imorn en sväng, det blir skoj och mysigt.

kanske skriver mer senare idag, om jag orkar.
och marcus, du är knäpp! <3

puss


RSS 2.0