fredag

Det är på tiden att jag tar och uppdaterar nu. Har kommit fram till att jag inte är någon riktig bloggare. Eller så kanske det är så att jag inte har nå intressant att skriva om, eftersom det inte händer något spännande alls i mitt liv. tråkigt men sant.

Har nyss kollat idol. Jag som bestämde mig förra fredagen för att jag aldrig mer skulle kolla idol, när Daniel åkte ut.  Men jag kunde inte hålla mig. Hoppas verkligen att Amanda åker ut ikväll, hon suger.

Ihelg ska jag tade lugnt, sova, kolla tv och bara vila upp mig, blir säkert att gå en sväng på skyltsöndagen också.
Om jag nu inte far till stugan imorn, har inte bestämt mig ännu. Har som inge bättre för mig ändå.

Jag har frissatid på måndag, ohhh vad skönt :) Bli av med lite slitet hår och så blir de lite ljusa slingor.


image20du är söt som socker ;)

torsdag

Jag är verkligen dålig på att uppdatera, men jag har haft fullt upp hela veckan. 2 prov, samhällsfrågor, samhällsgrej, en svenskabok som ska läsas. Sen har jag även hunnit med körning, x2 vårdcentralen och synundersökning.

Tog mig upp på morgonen och for på biologin, och sen hant jag vara på samhällsen i ungefär 20 minuter. Kändes lite onödigt, men är man duktig så :) sen tog jag bussen hem och for till vårdcentralen. De bokade en ny tid på måndag igen :( jag känner mig som en stammis där, men dem måste väl tycka om mig så.
Sen när jag kom hem så tog jag en vila, och guud vad skönt de var :) jag älskar att sova. Vaknade av att marcus kom förbi, han visade sin tautering som han gjorde igår :) vi for på vetehatten och fikade, och sen drog vi på stan en sväng. Jag fyllde på mobilen och köpte en glittrig eyeliner. Sen for jag på synundersökningen. Och jag hade fått sämre syn, men de visste jag ju redan. Har även följt med a-k till trafikskolan och bokat körning, och nu sitter jag framför datan när jag för en gångs skull har tid :) har inte ätit nånting ännu, men ska snart gå och värma lite mat.
Resten av dagen tänker jag inte göra nånting alls. Eller jag måste läsa ut min svenska bok. Blir nog att umgås med marcus ikväll <3

jag har bokat uppkörning föresten, fast det är ju så lång väntetid. Så de är ju inte fören om väldigt länge.

nu blir de duschen.

/sandra :)

fredag

Har just kommit hem från o´learys har varit där och käkat med Lisette, Sara, Ärtan, Anton och Fredrik. gott var de :)
Funderade på att fara ut ikväll, men kändes inte värt det. Tar det imorn istället :) så nu sitter jag bara hära och slöar, ska nog snart krypa ner under täcket faktiskt, jag känner mig lite småtrött.

idag så fixade jag manöverprovet. Jag var lite nervös, men de var ju ingenting :P halkbanan är bokad också, om tre veckor ungefär. Kul att jag får göra de med ärtan.  Så nu känns de som att jag är påväg, kanske lyckas ta körkortet nån gång iaf ;)
sen har vi varit till ärtan och fikat, surrat lite och sådära.

nu blir de datan en stund till och sen sängen.
syns imorn :)

hittade massa gamla cam bilder på datan,
haha. se och njut.


lisette                              jag och marcus        syrran                          jag



            syrran                      syrran



nu avslutar vi med en PUSS

tisdag

Idag fyller mickis år.
Grattis och hoppas du får/haft en bra dag :D

hade bara en bild på henne, och den var jag också med på.
från i somras, haha

365067-12




pussokram
/sandra


gubben

jag älskar dig

365067-11

måndag

Idag fyller ärtan 18 år, äntligen är han på min nivå ;) GRATTIS
skulle sätta en bild på honom, men jag hade ingen på datan :/

måndag idag, dvs början på en ny vecka. känns inte allt för farligt för jag längar så till helgen då ska vi fira ärtan.
idag hade vi de slappt och skönt i skolan. Jag ringde och avbokade min körning också, eftersom jag inte hade vidare lust att köra med min tumme nu. Men har körning på fredag, hoppas att jag får göra manöver provet då :)
sen så har jag som vanligt vilat när jag kom hem från skolan, har just vaknat. Måste ta och räkna lite fysik sen, vilken tur att dehär fysik provet inte har sån betytdelse för mitt slutbetyg, då behöver jag inte vara seriös. Får ändå vg skulle jag tro :) Vg är fan bra i fysik, för fysiken är obegriplig att förstå. haha

nu blir de att sitta hära en stund och sen räkna lite fysik.

Puss (en extra stor puss till marcus för att han är så underbar <3)
/sandra


lördag

full rulle hela dagen,
vaknade vid nio tiden, tog en dusch, sminkade mig, drog på stan med sara, köpte en hårfön, ett par svarta jeans :), mascara och en present till mickis. Sedan tog jag och sara bussen till mickis. Fikade och grattade henne iförskott, hon fyller år först på tisdag men då är hon ju i luleå. Sen promenerade vi till sara en sväng och sen for jag hem. Käkat och nu sitter jag hära och slöar. Jag vet inte vad de är med mig, jag är trött konstant och jag känner mig inte helt kry heller :/ så nu ska jag ta en vila.

igår så var jag i skolan. Sen hade jag körning med trafikskolan de gick rätt okej, fick träna på att backa och parkera. Sen så for jag och marcus en jättesnabbis på stan, jag köpte en present till hans fasters baby, måste fara förbi någon dag så jag får kolla på henne ;) sen så kom jag hem och tänkte vila en stund men de råkade bli en sådär fyra timmar. Resten av kvällen satt jag och mamma och kollade idol och åt chips och dipp :)

Nu blir de bädden en stund ;) jag har ingen aning vad jag ska göra ikväll,  så hör av er.

pussokram ses på stan,
/sandra


onsdag

igår var jag i luleå hela dagen, vi skulle och kolla på luleå tekniska universitet. Men de var så jävla tråkigt, så jag, lisette, ärtan och anton for ganska direkt med en buss in till stan :) Käkade på max och sprang på affärena. Var inte riktigt på shopping humör för jag var så jävla trött, hade klivit upp halv sex :/ Men lite saker hittade jag iallafall,
köpte ett par svarta kilklacks skor, lite smink, öronhängen, handväska och några linnen. så jag var nöjd :)

Idag har jag bara varit i skolan, slutade rätt tidigt skööönt. Kom hem och kände doften av nybakade kanelbullar, mums. Hoppas du vart frestad erika ;) hade tänkt fara och övningsköra med mamma, men de får bli imorn istället. Snart ska jag ta och vila lite och försöka bli av med huvudvärken, sen blir de att ta en dusch och plugga, kanske umgås med marcus :)

hade fint
/sandra

måndag

vilken kanonhelg de har varit :) men de vart lite för mycket på lördagen, men jag lever så. haha
i fredags så for jag, lisette och sara till nån förfest och sen vart de björnfällan, fan vilken kväll alltså :)
Lördagen startades med taco och en bastu, sen var vi lite folk hära och sen vart de o´learys. Skitkul förutom att jag började må lite dåligt, kvällen avslutades iallafall med en pizza på manuella ;)
Söndagen legade jag mest hemma i sängen hela dagen, jag och marcus tog en pizza och sådära.

aja, nu sitter jag hära och håller på att hungra ihjäl. snart blir de förhoppninsvis käk och sen ska jag och lisette och simma. Måste skryta lite, fick tillbaka mitt kemi prov idag och jag hade bara ett fel ;b

lite bilder, se och njut



hade fint
/sandra


Fredag

Idag är jag på betydligt bättre humör, och jag hittade en hel del på stan.
Köpte ett par till öronhängen, en ny mindre ring till näsan, shorts, leggins, Paris Hilton parfym, deo, raklödder, läppglans och hårspray :) hittade däremot inget linne eller t-shirt, men de spelar ingen roll. Nu sitter jag bara och tare lugnt, ska snart in i duschen och sen hjälpa mamma att göra pizza ;)

hade fint
puss

uppdatering


Har nyss kommit hem från stan, och jag hittade inte ett skit. Och skorna som jag hade tänkt köpa var slut i storlek 38, jag blir galen :/  Så jag måste väl dra en sista vända imorn på stan för nånting måste jag ju ha på mig.
Köpte ett par öronhängen och en ring till näsan, men måste köpa en ny mindre ring imorn. för den jag köpte ikväll var alldeles för stor.

bläää!

Torsdag

Nu har jag också gjort en blogg, som alla andra. Jag tycker att Erika behöver nått spännande att läsa ;)
Jag hade teoriprov idag och jag klarade det, är så jävla nöjd :D nu är de bara uppkörningen kvar men det lär dröja ett tag, har ju inte ens gjort manöverprovet så :/
Nu sitter jag bara och tare lugnt, väntar på att Lisette ska komma och hämta mig så vi kan fara och käka pizza (måste ju firas att jag klarade provet) + att Lisette skulle käka blodpalt hemma och det var väl ingen höjdare.
Sen ska det sättas lite blonda slingor i mitt hår, är så jävla less på min utväxt. Ikväll blir de att gå en vända på stan med lisette, måste hitta nånting som jag kan ha på mig ihelg :) Har hittat ett par skitsnygga röda kilklacks skor på dojan, måste nog köpa dem :)

hade fint,
puss /sandra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0