20/8

Tjena :)
Idag vaknade jag vid kvart över tio, legade och drog mig lite och sen klev jag upp och så for jag och marcus hem till honom där det bjöds på palt. Efter vi hade ätit så skjutsade han hem mig, så jag satt mig framför datan. Har just hjälpt till att dra fram lite slingor ut slinghättan på syrran, så nu ska det slingas. Idag så blir det att fara och springa och senare och så intervaller :) packa, duscha, raka benen, måla naglarna och allt såntdär. För imorgon far vi ju som sagt, skoj :D Det är så skönt att vara ledig nu innan skolan börjar igen.

Puss


18/8

ajj, vilken träningsvärk jag har. Men det är iofs den bästa känslan, då vet man ju att man har varit duktig ;)
Idag så har jag varit och hälsat på hos farmor, varit ut och sprungit med lillsyrran och så har jag, tro det eller ej jobbat matte!!! Jag ska hjälpa jansiri imorgon, så var tvungen att räkna lite så man kommer in i tänkandet. Får väl se hur det går, jag glömmer ju bort allting jag har lärt mig så fort man har klarat tentan. Ingen djupinlärning här inte. haha. Snart åker vi till Stockholm, och jag längtar som ett psyk alltså :) tänkte ta och börja packa lite idag. Sen ska jag gå och ta en kvällsfika med syrran.

Puss


frissan

så, nu har jag kommit hem från frissan för ett tag sen :) blev supernöjd. Så skönt att slippa utväxten och allt det slitna håret. Men jag orkar tyvärr inte fota någon bild, men ni överlever nog iallafall skulle jag tro. Har inga speciella planer för dagen, ska nog kanske ta en promenad sen om någon hakar på. Jag är så jävla hungrig, magen bara skriker efter mat. hehe. Måste förbi jobbet redan idag och lämna in nycklarna, det var ont om nycklar. Så tänkte ta och göra det lite senare och då är det väl lika och lämna in tidrapporten också i samma veva.



det var en passande bild va? :)

Puss

17/8

Godmorgon, idag har jag klivit upp klockan 09.00. Har hunnit duscha, sätta in linserna, fixat håret, sminkat mig och läst bloggar. Det kallar jag snabb :) Klockan ett ska jag ju till frissan, så ska väl försöka fördriva tiden fram tills dess.

Puss

16/8

tjingpling :)

Igår var min sista dag som jag jobbade, så jävla skönt. Men jag tänkte fara dit på Onsdag med fika, lämna in nycklarna och tidrapporten. Nu är jag som sagt ledig ända fram tills skolan börjar. Imorgon ska jag till frissan och slinga och klippa håret :) Det blir ju fint det. Behöver jag skriva att jag längtar som fan tills vi ska till Stockholm, så jävla kul.



Här får ni en bild på mig och albin :)


12/8

Insåg att det var typ fyra månader sen sist jag skrev, kanske på tiden att slänga in ett inlägg. Nu under sommaren så jobbar jag på Flottaren, ett demensboende. Har bara två skift kvar, imorgon och på lördag :) skönt. Sen är jag ledig tills skolan börjar den 31:a augusti. Men jag, lisette och sara åker till stockholm 21-23, det ska bli så jävla kul :D vi bokade resan igår.

Det får räcka för ikväll, kan ju inte slita ut mig helt. Om jag ska orka uppdatera om fyra månader igen ;)


puss

RSS 2.0