hallå

Nej jag har inte gett upp bloggen ifall ni trodde det. Har bara haft så fullt upp, så jag har inte haft tid att skriva något. Jag har ju som sagt två jobb: först delar jag ut morgontidningen mellan halv fem och sju och sen så städar jag åt iss ute i lkab i gruvan. Så nu har jag kört bil nere i gruvan, och det har inte alla gjort ;) och imorn är det tänkt att jag och emilia (min jobbarkompis) ska hitta själv, men jag börjar känna mig ganska haj, förutom på 600. Men det ska nog gå finemang.
Det enda jag gör nu för dagarna är att sova och umgås med mackan, är så trött hela tiden. Men jag gissar att man efter en stund kommer in i dedära, nu är jag ju bara på andra veckan.

nu hade jag faktiskt tänkt försöka skriva ofta, iallafall en gång per dag.

här är lite bilder från när jag och sara var ut sist.






erik, jag och min pingla



sara och jag



vi



jag



jag



:)

stress

Har varit så jävla stressigt nu på sistone så har inte haft tid att skriva. Men nu kära läsare så får ni ett inlägg.
Var ju bal i tisdags, helt okej kväll. Men jag tycker att de hela är lite överskattat. Tänkte bara slänga upp nån bild på frillan
och på mig och marcus, lisette och ärtan, sara och erik, ska sätta in mer bilder sen. Måste först bara få alla bilder och sådär.

     

I torsdags så tog vi ju då studenten. Dåligt väder, men det vart ju lite bättre sen iallafall. Hade verkligen en kanon dag och fick hur mycket blommor och kort som helst, och presenter :) Efter vi åkt lastbil så for jag hem och fikade med släkten, käkade och tog en vila på två timmar. Sen var det bara att göra sig iordning och sen fara till lisette på föris och sen krogen :)

    

r är en bild på kvällen, när vi var hos lisette. Och jag vet att det var jättefint med mina randiga sockar :b

 

och avslutar med en bild på min sötnos <3


grattis..

.. världens bästa mamma på 41-års dagen. Här får ni en bild på oss :)

hon är inte hemma just nu, för de är i stugan. Får väl fira henne när hon kommer hem senare idag.

Jag har just skjutsa hem marcus, och nu tänkte jag plocka lite i mitt rum. Och sen dammsuga hallen. Funderar på vad jag ska göra för mat idag, kanske lax, potatis och gräddfil? :) Idag hade jag tänkt ta en dusch och sen göra fotbad och fila fötter och klippa tånaglar. Ska sy in ett par band på min balklänning också, de behöver ju inte vara en meter långa. Sen får jag se vad mer som hinns med.

puss

lördag kväll

vart utgång igår, jag var lite i valet och kvalet. Men hade verkligen skit kul igår, en toppen kväll :)
vi började några stycken hos hanna och sen krogen. Avslutade kvällen vid kvart i två då jag och marcus gick och tog en pizza och sen promenerade vi hem till mig.






idag så sov vi till halv ett då lisette ringde och väckte mig typ, hon ringer alltid när jag sover. Fikade och så hade vi tänkt ta en promenad, men det var så fint väder så vi gick in och hämtade lite fika och sånt. Och så gick vi ut och bredde ut oss på en gräsplätt vid vårdcentralen och solade, mys. Sen hem till mig och fixade något käk, sen for vi till marcus och kollade film. For hem och gav katten lite mat och satte mig här. Ska snart fara på ett tag och hämta marcus och så ska vi köpa lite chips och bara mysa.

puss :)


fuck

vi missade en liten detalj angående lägenheten. Man fick inte boka den förän man visste att man hade kommit in på högskolan, och det får man väl inte veta förän någon gång i juni eller juli? så vi var tvugna att tacka nej. Men det kommer ju fler lägenheter sen.

solade typ ingenting igår, lite ångest får man. När solen för en gångs skull lyser och så solar man inte ens.
vi var iallafall på stan, en lååång sväng. Kändes som att vi var där i en evighet. Jag köpte lite från hudvårdskliniken eftersom jag hade ett presentkort där. Det vart en foundation, makeupsvampar och mascara och när man handlade för 400 kronor eller mer så fick man en läppglans på köpet :) nu tror jag förresten att allt är fixat till balen, men funderar på dedär med lösnaglar. men man får se. Pratade just med lisette och hon fick veta igår att hennes balklänning inte kommer! :( hon är ju serisöt cp hon som driver den där affären, stackars tjej.

tror jag ska ta med mig en bok och gå ut på balkongen en sväng och sola. Jag hatar att bo i lägenhet när det är sommar, kul att sitta i en solstol på en balkong? eh nej.

puss

soligt

värsta soligt ute, tummen upp för det :D men jag har bränt mig lite sen igår, då vi var med klassen och spelade brännboll och volleyboll. Så får ta det lite lungt i solen.

vet ni vad????????????
jag och lisette har fått lägenhet i luleå, känns så jävla skönt och roligt :D:D:D:D
nu känner jag mig väldigt peppad på att plugga vidare, lika att göra det på en gång.

nu ska jag sätta lite smink, sen på med studentmössan och sen på stan med lisette, sara och ärtan .

så puss från mig
marcus <3


måndag

hejohå
idag har jag och sara varit på stan, jag köpte bara en hudkräm och så var jag till frissan och slingade håret. Så nu är jag nöjd, ingen utväxt. Sen promenerade vi till sara och kollade på lite bilder från när hon och erik har varit utomlands. Och sen hämtade mamma mig och skjutsade hem mig, så nu sitter jag här och skriver. Har ringt och boka soltid, och fick inte förrän halv åtta. Lisette är påväg hit, vi tänkte kolla lite lägenheter.  För jag ska som sagt flytta till hösten, till Luleå. Har även ringt till tandläkaren, har haft värk i min tand sen dem borrade i den för 11 dagar sen. Så fick tid på onsdag.

puss


RSS 2.0