update

sen sist jag skrev har jag hunnit sola solarium, jag pallade inte ens 20 minuter.
kom hem och hoppade in i duschen direkt, fönade håret och sen for jag på stan med mamma och fredde.
har fixat dricka till helgen, sen så var vi in på jysk och mondo en sväng. Men jag hittar ingenting att ta på mig på 80-tals grejen. nån som har något att låna? :) sen har vi ätit pizza, mums. men onyttig.

imorn är det mösspåtagning :D woho.
vi ska vara några stycken hos emelie innan :) så blir att kliva upp hyffsat tidigt. Sen blir de krogen på kvällen

puss

svettig

nu har jag just kommit innanför dörren, har hunnit trycka i mig en banan bara.
Har promenerat i 2h 15min, bra jobbat. Och solen har gassat så jag är alldeles svettig. 
Ska och sola med veronica snart på gunilla salongen, tror jag. då ska jag steeeeekas

puss på dig

sol

woho solen lyser ute och jag ska snart ut och promenera med lisette, hon skulle först fara och sola bara.

igår var min sista skoldag, inge mer skola förän till hösten. Jag och lisette tömde skåpet och sen for vi på bilden, ritade en akvarell teckning och sen fick vi sluta. Vi for hem till lisette och böt om och sen hämtade vi upp ärtan och så gick vi och promenerade i 40 min. När jag kom hem så läste jag lite, marcus kom,  kollade frusna män och grey´s och sen en snabb dusch och så sängen.

vaknade vid 10 idag, har bara hunnit slänga i mig lite fika. och tömt diskmaskinen och víkit lite kläder. Ska och promernera med lisette, sen hade jag tänkt och sola idag och duscha. ska på stan med mamma en sväng. Och ikväll skulle jag på stan med lisette.

ska till frissan på måndag och göra lite ljusa slingor, längtar. Ser ut som skit i håret nu
hittade en bild på mig i mina småsyrrors mapp när jag hade mörkare hår, tyckte det var fint ändå. Men jag passar bättre i ljusare hår :)



puss


måndag

for till stugan i lördags och kom hem igår, var bara över natten. Jag gick direkt och gjorde eld nere vid eldstaden när vi kom fram (jag kan sånt), vi grillade, sen legade jag och solade en stund, tog det bara lugnt, spelade yatzy och kollade eurovision song contest. Jag tyckte att grekland, ukraina och armanien var bäst och dem fick alla bra placering så jag är nöjd :)

söndag så gjorde jag inget alls, väntade bara på att vi skulle fara hem. Tog en dusch och fixade mig lite, sen for vi till mormor och fikade, och när vi kom hem så lagade jag mat. Jag och mina småsyskon gjorde en tårta till mamma + att jag gav henne en disktrasa i present. men det stod "världens bästa mamma" på den och ett hjärta.
såg den inte mumsig ut?

image106
image107

sen på kvällen kollade jag sannigens ögonblick, och sen gick jag och sov.

Idag skulle jag och lisette promenera till skolan, men det snöade! så vi sket i det. Hade bara en letion idag. där vi skulle hålla en mini lektion, vi valde bröstcancer. fick mvg på redovisningen och vg i slutbetyg :) sen fick vi veta matte f provet, vg. woho :) käkade och så spelade vi in två klipp till svenska "filmen" imorn. har vilat lite och pratat i en mindre evighet med a-k i telefonen, hon är så knäpp och prata kan hon :) har käkat och fört över lite bilder till datan, ska ta en dusch här på ett tag och ikväll blir de nog att umgås med mackan.

puss


allergi

vi är hundvakt åt min morbrors hund. Och nu har jag allergi, och har fått massa utslag på halsen och i ansiktet.
jag somnade vid tre igår och sen och har jag marcus legat och halvsovit hela morgonen, för hunden kan öppna dörrar så hon har spungit ut och in ur rummet och slickat på en och bara varit allmänt jobbig. Så nu är jag trött. Ska iallafall fara till stugan nu och kommer hem imorn. Det är ju modevisning ikväll, och marcus ska gå. Så var där så får ni se en snygging, men han är min! ( bara så att ni vet)

puss


smörpaket.

mitt hår är vädligt fettigt, det påminer om ett smörpaket. Därför tänkte jag gå och duscha snart.

Igår så var jag till tandläkaren, hade ett jättestort hål så tog bedövning på en gång. Fick sitta och gapa i hen hel timme, medans dem borra. Så var lagomt trött i munnen.  For direkt till skolan sen och hörde med thomas om mitt slutbetyg i samhälls, mvg. Sen gick vi och käkade, för mig fick de bli två bananer då halva munnen vad bedövad.  Sen for jag, lisette, thyni, martin, vidar och david och började spela in små klipp med olika dialekter till svenskan. haha, fan vad jag fick garva. men vi skulle fortsätta på måndag. Tillbak till skolan och lyssnade på nån redovisning, sen skrev jag och lisette klart om bröstcancer också. Fick veta biologi provet, fixade ett vg. jag är jävligt nöjd med mig själv just nu. Resten av dagen pluggade jag matte och sen på kvällen kom marcus.

Idag så har jag gjort matteprov, hoppas verkligen på ett vg. först kändes de som att det gick jättebra, men nu vet jag en massa fel jag gjort :/ har vilat och käkat pizza. Har även tittat lite saker som jag har tänkt beställa, får bli någon enkel vit klänning från ellos till studenten och så lite andra saker. Tänkte ta en dusch nu och fixa mig lite och vad som händer kväll återstår att se.



puss


frusna män och en kopp te

har just slagit ihop matteböckerna, får se om jag orkar räkna nåmer ikväll.
Nu ska jag iallafall kolla frusna män söker kärlek och sen grey´s :)

jag och lisette for tidigare till skolan idag för att räkna lite matte, men vi skrev istället på biologin. Nu har vi knåpat ihop lite mer än en sida, men måste iallafall få två sidor + filmen som vi ska visa. Sen en mattelektion, lunch och så bild. Fick veta mitt slutbetyg i bild. Nöjd är jag, behöver så många mvg:n som möjligt. När jag kom hem har jag räknat lite matte från och till och hunnit dra en vila i vanlig ordning.

Imorn har jag tandläkare, usch ska borra. tyck synd om mig :/

nu en kopp te.
puss


snö och rusk

hej hopp.
sist jag skrev var i torsdags tror jag.

jag, lisette, a-k och annica for till Luleå i fredags. Hade tänkt köpa nå smycket till balen, balskor, väska till balen, studentklänning + skor och ett par jeans. Det enda jag hittade var ett par jeans, en väska, en ring och balskor. Provade uppemot tusen klänningar men ingen jag tyckte om och inte heller någon som satt bra. Vi for även ut på storheden en sväng, och kom inte hem fören vid halv elva. Gjorde inte mycket, gick och la mig nästan direkt.

på lördagen gick jag och mamma på stan, för hade ju trots allt inte kollat vad som fanns här i gällivare. Köpte ett nagel lack (till balen), var även in på interflora och hörde om blommor till håret (balen), sen köpte jag ett par vita pumps med en rosett på som jag ska ha till studenten. tyckte om dem, men dock är de höga. Hittade smycken till balen också + att jag la undan en klänning till måndagen (men jag köpte den aldrig). Sen for jag och mamma till mormor och hälsade på och fikade. När jag kom hem så ringde marcus och så skjutsade jag hem honom från eli. Sen käkade jag och började plugga biologi. På kvällen for jag till marcus och vi kollade The notebook, det var sara som hade rekomenderat den. Och utan att överdriva så var det den bästa film jag sett, en ännu värre snyftare än titanic. Satt och bölade i stort sätt hela tiden, men har ännu inte kommit på om jag tycker att den är sorglig eller lycklig. Sen sov vi iallafall.

Söndag, vi fikade och så for jag hem tidigt. Satt hela dagen och bara pluggade, försökte nöta in allt som har med nervsystem och dedär i hjärnan. Käkade, duschade och på kvällen for jag till marcus.

Igår så fick jag veta att jag skulle göra en extra uppgift för att få mvg i "att placera pengar" + att jag skulle skriva klart mitt aktiebolag och skicka in. Sen gjorde jag biologi provet, usch vad dåligt det gick :( kommer aldrig att få vg på det. For på stan med marcus han skulle kolla kläder till modevisningen som tydligen inte skulle bli av, jaja men iaf for hem och så tog vi en vila. Marcus for sen och solade och jag klev upp och började skriva skolarbete. Lagade även mat och sen for jag med mamma till hennes jobb och hämtade en jacka. resten av kvällen satt jag och skrev skolarbete, och ett av mina arbeten som jag hade skrivit råkade försvinna. Så jag fick skriva om allt ihop igen + att jag inte hittade artikeln på aftonbladet heller. Men tillslut löste det sig och jag fick iväg den 23.15 och fixade ett mvg :D och tur var det, annars vet jag inte vad jag hade gjort.

idag så har vi haft det lugnt och skönt i skolan, fick veta svenska nationella muntligt och skrifligt och i helhet fick jag vg-. Så jag är nöjd. Jag och lisette började även skriva på biologin, bra där! sen följade jag med henne på stan för hon skulle hämta ut en tårta och köpa ett par jeans. Så nu har jag just kommit hem, ska ta och kolla lite studentklänningar. Resten av dagen återstår att se. Jag ljög bara i rubriken, det är sol och 17+ ute

PUSS


jobba och slita

wihooo
nu har jag jobb heeeela sommaren, ska nämligen bli en städtant och poststant.
börjar jobba v.25 direkt på måndagen och så hela sommaren, ska jobba åt iss. Och sen ska jag även från och med midsommar och åtta veckor frammåt dela ut morgontidningen. Hoppas bara de funkar med tider och sånt, annars måste jag i värsta fall tacka nej. Men jag ska se till att det funkar och jag kommer få en feting lön. najs för den lär behövas när jag ska flytta och plugga vidare till hösten.

idag har jag då bara haft en lektion, räknat matte f och vi ska ha prov nästa vecka. Ska bli kul att se hur de går då vi ligger på v.14 i planeringen. Sen skulle vi ha biologi prov också men har hunnit läsa åtta sidor så de kändes inte så lockande att göra det. Sa att dem fick säga till läraren att jag skulle på arbetsintervju vilket också var sant i och för sig. Då for vi till lisette istället och hon gjorde mat åt oss. Ringde till iss och sen for jag dit och fyllde i papper och sånt, så nu har jag jobb fixat. Sa att jag ville jobba så mycket som möjligt.

nu sitter jag och petar mig i ögat för er som undrar, det kliar. marcus har just varit här, men han for och skulle hålla på i bussen och sen hade han träning också. Jag väntar på att veronica ska komma hem från gunilla salogen så att vi kan fara till farmor. Sen ikväll måste jag duscha + sy min jacka som jag ska ha imorn. Far ju till Luleå för er som inte visste det, skoj :) blir jag, lisette, annica och a-k.

nu avrundar jag med en bild på min farmor <3

paintball=blåmärken

godmorgon :)

tänkte skriva lite igår men tog mig aldrig tid, men får skriva nu istället. Hade matte igår på morgonen och den här gången fick vi några tal gjorda, sen lunch och sist bild. håller på med skuggor och sånt, jag ritar en varg. Tror den kan bli riktigt najs om jag får till den. Sen hem och satt framför datan en stund, och klockan fyra skulle vi ju köra paintball (fast utan färg eftersom det var inomhus, de hette nå annat tror jag men kommer inte ihåg) och först skulle jag och emelie banga för vi var så rädda. Men körde iallafall tillslut och kul var det :D:D guu vad man skulle ha ångrat sig om man inte var med. Jag, lisette, thyni, emelie och vidar var på ett lag, men vi kom fyra av fem lag. Nu är man några blåmärken rikare på låren. Sen snabbt hem och duscha och fixa sig lite och så for vi på kina med klassen och käkade, jag tog inte en vesuvio utan nån annan pizza, woho bra av mig. Sen skulle jag hem men tänkte först på kioskpiraten och köpa snus och dricka till syrran, men så låste jag in nycklarna i bilen och hade inge pengar på mobilen så jag fick gå hem. Hant bara se fem minuter av frusna män :( for och hämtade bilen och sen kollade jag grey´s och sen soov.  tack klassen för en rolig kväll.

nu ska jag slänga på mig lite kläder och på ett tag ska jag köra till skolan.
skriver nog mer senare idag :)


apelsin och nudlar

nu är den här dagen avklarad, eller iaf en del av den.
jag och lisette promenerade till skolan imorse,
blåste som tusan och kallt var det. Hade
samhälls första lektionen, slappt och skönt.
Slutade ganska mycket tidigare, och satt bara och
fördrev tiden tills matten skulle börja. Tror inte vi gorde
ett tal ens, fick se våran rapport och de var högsta betyg.
så nöjd vart jag, vi har gjort en sjöundersökningen för er som
ville veta. sen har vi haft hål i timmar, usch vad jobbigt.
satt bara och gjorde inget alls, helt seg vart man.
Sist en svenska lektion och sen slutade vi.
lisette bangade och åkte bil hem med johanna,
men jag promenerade hem. Har hunnit ringa
ett vuxen samtal (tack lisette), men återstår att se :)
har även käkat nudlar och apelsin.

så dagens planer är alltså att rita färdigt planlösningen
på huset (till bilden), skriva om securtias (till att placera pengar),
äta, duscha och ikväll fara till marcus + kolla despo.

men nu ska jag läsa lite bloggar.

PUSS


snabb dusch

om ni läser rubriken så förstår ni vad jag just gjort.
jag hatar verkligen att duscha, någon annan som gör det?
de är så jobbigt att ta sig in i duschen, och sen efteråt också
när man ska föna och platta håret och ha sig.
men nu är det i iaf gjort, en applåd till mig.

nu har nästan hela dagen gått och vad har jag hunnit göra?
läste lite bloggar, vilade en stund, käkade, började plugga biologi,
provade balklänningen, ringde lisette, plugga lite mer biologi och just duschat.
har bara läst 8 sidor och pluggat i två timmar. 
ni kan ju gissa om de är segt och tråkigt?

nu ska jag äta en chokladboll bara för att fira att jag kom i klänningen.
och kolla lite tv kanske.

imorn ska jag och lisette promenera till skolan och hem,
får sig en två timmarspromenad alltså inte helt fel.

puss :)  


tjo :)

har inte haft tid eller ork att skriva någonting nu på sistone, men nu tänkte jag dagen till ära kladda ner ett inlägg.
har varit så mycket med projektarbetet, samhällsprov, matteprov, att placera pengar prov och så ett biologiprov nu på torsdag också.

hade lite små stressigt på morgonen, och sen iväg till skolan.
hade prov första lektionen, gick väl hyffsat. men hoppas ju på mvg.
sen biologi och då gick vi igenom du skall kunna till provet,
haha det kommer gå skit kan verkligen ingenting. tänkte sätta mig och
plugga lite snart när jag har lyckats skaffa lite motivation.
har ringt till tidningsgrejsen också och inge svar, jag blir crazy!

fick veta matte e provet som jag gjorde i fredags, vg :) är verkligen nöjd
för de var vad jag satsade på. och två poäng från mvg är ju inte så tokigt.
fick även veta projektet, fick mvg (tror jag?) :D

aja, puss hejs

morsning

kort skoladag idag, som alla andra måndagar.

hade att placera pengar på morgonen, hon gick bara kort igenom nått och sen slutade vi. då passade jag och lisette på att räkna lite matte. sen hade vi biologi och ví fick sluta tidigare, kors i taket :D så käkat och så har jag och lisette just varit på coop och köpt lite godis till imorn.

nu ska jag läsa lite bloggar, sen plugga och resten av dagen får jag se. Har lust att fara ut och springa, får se om de blir det sen :P

puss

våfflor

tjoho.
har just gräddat våfflor, och gott vart de :) men jag brände mig på tummen.

kan ju berätta om helgen

i fredags så var de tänkt att vi skulle och grilla, men solen fattades så vi tar de någon anna gång istället. pluggade samhälls, dushade, kolla tv och käkade och sen for vi till min kusin på "kalas" (hon fyllde år i tisdags). käkade tårta och sjöng singstar. när jag kom hem fortsatte jag plugga, sen kom marcus och vi gick på en prommis (1h) och sen hem och sov typ.

i lördags så vaknade jag och fixade mig lite, sen klockan två for jag och lisette och kollade fotboll. ärtan var ju också där, men först dissade han oss ett tag. vid sex for jag, lisette, fredrik och marcus och käkade på linas matsuga :) sen resten av kvällen åkte jag limousine med marcus.

idag var de tänkt att jag och lisette skulle kolla fotboll, ärtan spelar match. men de regnade så vi sket i det. har istället gräddat våfflor och pluggat lite. nu ska jag fortsätta plugga, det är de enda jag gör typ. och i veckan har vi två prov och nästa vecka två prov igen. känns så jobbigt också när man måste försöka skriva bra, när man väger. för då måste man plugga ÄNNU mer :/

sen tänkte jag hinna ta en dusch och fara till marcus ikväll.

puss

idag är ingen vanlig dag

för idag fyller den bästa 19-år :D
här har ni en bild på henne, och erika också för den delen.
Jag har ingen bild med bara henne, hemskt va?
men hon är en sån ickelinslus
image101

iallafall så har jag, ärtan och sara varit förbi lisette på fika. mums :D
sen har vi suttit ute och solat.
stackarn ska ju jobba idag, men hon valde de ju själv. hehe

har hunnit laga mat också, svin gott.
kyckling, grönsaker, ost, dressing och pitabröd.
hade tänkt sätta mig och plugga nu, tråkigt men välbehövligt.

hoppas på massvis med sol imorn så vi kan fara och grilla.

puss 


RSS 2.0