Norge

GAH jag råkade trycka nånting så allt jag skrev försvann :( fan vad irriterande.

Eftersom jag glömt bort att jag har en blogg så får jag göra en kort resumé av de senaste dagarna.

I lördags så var de ju tvättstuga till två, sen kollade jag en film tonårsliv . Gick och promenerade med Lisette och hennes mosters två hundar, blev väl sisådär en timme. Resten av kvällen gjorde jag inte ett gjota kollade bara film och sådär och vid ett - halv två tiden kom min fyllis hem :)

I söndags så sov vi ut till halv elva, fikade, slappade och sen pluggade jag lite. Marcus lillebror Andreas kom förbi och käkade pizza som marcus hade gjort, sen diskade jag bort allt. Vi kollade en film, skitdålig var den. Sen for andreas hem och vi kollade lite tv och därefter blev de bädden.

Idag så hade vi skola till två nångång sen gick jag och Veronica hem till mig. Jag var så trött så jag somnade en timme, vid halv fem så for hon och jag gick och dushade. Har fönat och plattat håret, kollat förkväll och halv åtta hos mig. Ska snart packa de lilla som jag ska ha med och sen blir de att sova tidigt. Ska till Norge imorn klockan 05.30 med skolan och de blir att sova där en natt, så hotell.

Puss


en väldigt gammal bild, hehe.

Godmorgon

Klev upp sju idag och så ner och slog igång två maskiner, sen somnade jag om till nio och så ner igen och slå igång två maskiner till. Så nu är allt färdig tvättat, ska snart ner och hänga upp de sista kläderna och sen får de torka till ett-två där nån gång. Fyra maskiner var ju inte så farligt, skönt :) Har just fikat, kokade till och med ägg. mums

Ne om man skulle klä på sig strax och gå ut med soporna och ser ner till tvättstugan.

PUSSPUSS

Godis

Imorse var jag så jävla trött igen, usch en pina att ta sig upp. Hade en lektion och sen satt jag, Veronica och Lisette och skrev på Miljöledningen, vi blev nästan färdiga. Skönt. Kom hem vid två och la mig direkt på soffan och kollade lite tv och sen somande jag och sov till halv fem typ. Hehe var ju trött som sagt. Klev upp och gick på affären med Marcus och köpte lite gott till ikväll och sen for marcus till stugan. Käkade och sen har jag diskat, ska snart gå ner och dubbelchecka så de verkligen var imorn vi har tvättstuga. Skulle inte bli förvånad om Marcus bokat fel, höhö. Så imorgon klockan 07.00 startar tvättningen, så ingen sovmorgon imorn heller :( Ska sortera tvätten färdigt ikväll så slipper man börja på morgonen.

Nu tänkte jag lyssna lite musik och läsa igenom lite bloggar.

Puss

promenad

Hejhopp gummisnopp.
Ska ta och berätta min dag lite kort. Började klockan 08.15 och hade dubbla lektioner, sen höll vi på lite med projektuppgiften. När vi slutat så gick jag och Veronica och solade i 15 minuter och sen promenerade vi till Gällivare (1 timme). Så jävla jobbigt att jag får ont i höften, vet inte vad de beror på eftersom jag har bra skor. Käkade spagetti och köttfärssås och sen for vi till pappa, monica och albin. Första gången marcus träffa pappa under alla år vi varit tillsammans. Fikade och busade lite med Abbe, fyfan vad söt han är :) tog några bilder från monicas facebook så ska ni få se. Nu har jag just kommit hem och tagit en dusch och sitter i soffan och kollar Sveriges värsta bilförare. Den är fan underhållande nå annat kan man ju inte säga.
Sötis :) 

Puss

trött

Gokväll, nu är jag riktigt trött. Hade suttit fint med en tidig kväll. Sen sist jag skrev så har jag hunnit laddat upp lite bilder på facebook vilket tog sin lilla tid, diskat, lagat mat, simmat 60 längder med Sara och nu sitter jag bara hära. Är vrålhungrig också, hehe. Här har man problem, vart jättesugen på rostmacka med ägg. Men jag orkar inte börja koka ägg nu. Snart börjar de nån film på 6:an The Benchwarmers tror jag har sett den, lät bekant har säkert sett den förut.


Den här hotell frukosten som vi åt på Globen hotellet i Stockholm hade inte suttit helt fel nu ;)

 

Puss

gymmet

hejhej :)
imorse började vi redan 08.15 och jag var så trött, man börjar bli bortskämd nu på sistione med all sovmorgon. Blev några snooze innan jag tog mig upp. Hade bara en lektion så slutade redan 09.45, woho. Hem och två bananer, böt om, och satt in linser sen gick jag på gymmet och tränade i en timme :) well done. Nu håller jag på att ladda upp bilder på facebook, meeeen det tar så länge. Ska läsa bloggar och sen diska undan disken, ska göra maten färdigt till fyra när mackan slutar så ska vi käka, carbonara :D Därefter blir de att simma med Sara, vet inte om a-k skulle hänga med har inte fått nå svar. Så idag blir de dubbel träning. Resten av kvällen ska jag nog ta de lugnt, får se om man orkar plugga något.

Igår så var ju jag och marcus på stan och såklart hittade jag ingen jacka :( vill typ ha en lila softshell jacka, men de verkar vara omöjligt att hitta. Letade lite jackor på nätet och hittade en svart som var fin, kanske blir att beställa den då. Vill inte betala hur mycket som helst då man är ganska fattig, men typ 1000 kronor är ju okej inte mer än de iaf. Efter de for vi förbi mamma och dem och hjälpte att sätta in en annons på blocket och hant även med en fika. Vi skulle ju på gymmet sen, men de blev 45 minuter promenad/jogging/intervaller ute istället.

Puss och Kram


jacka

Fan vad grym jag är. Jag klarade fysiken, vilket verkligen var på tiden. Idag när klockan ringde 07.45 så var jag riktigt pigg,  nemas problemas. Duschade, fikade, fixade mig lite och sen skola. Vi håller på med en projektuppgift i berganläggningstekniken, men eftersom vi väntar på att läraren ska gå igenom en grej på föreläsningen så kom vi ingen vart så vi gav upp för idag. Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen värma varmkorv där vid fyra när marcus kommer hem. Käka och så blir det stan en sväng, ska kolla om jag hittar en fin vårjacka som inte är alltför dyr :) Därefter så blir de gymmet.

Jag sitter och tråkar och passade på att leka lite med camen, fan vad kul det är. hehe :P




Måste avsluta med en normal bild


Puss bye


tråkar

Tjabba, fick sånt himla sug efter att skriva ett inlägg. Inte för att jag har något speciellt på hjärtat, men bara för att. hehe
Kom inte ihåg sist vad jag skrev, men antar att det var innan jag flyttade iaf. Så nu vet ni det, jag har flyttat ihop med marcus i en trea i malmberget. trivs som fisken i vattnet. Men städning, tvättning, matlagning, diskning tar kolen på en samtidigt som man går skola. Marcus är skitduktig på att hjälpa till, tror nog att jag är den latare av oss två. Men haaaatar att städa!!!!

Har fått sommarjobb till vården, flottaren i sommar igen. Men tycker att de är helt sjukt, inte fan utbildar jag mig för att jobba inom vården på sommaren :( Hoppas verkligen att Aitik eller LKAB har nånting att erbjuda. Vill tjäna mycket pengar :)

Jag tråkar som ni kan se av rubriken.Väntar på att marcus ska komma hem, han har beredskap så då vart han utringd som alla andra dagar denhär veckan. Jag har just kollat en film, awake den var riktigt bra tyckte jag. Magen kurrar, jag är hungrig så blir väl att göra nån kvällsmacka strax när sällskapet kommer.

Det får räcka för denhär gången, puss på det! ;)

RSS 2.0