fredag

tjingtjong. Hade ju ingen skola idag så är ledig, väldigt skönt. Jag vaknade vid halv tio och så har jag varit med lisette på stan, hade inte tänkt köpa något speciellt förrutom rostbiff som jag marcus aldrig fick med oss igår för att de var slut typ överallt. Men jag köpte en ögonskugga på halvapriset, typ blå är den. Men skitsnygg :) sen köpte jag en plopp till näsan, är så less på att ha ring. Har haft de i nått år nu. haha. Jag hittade världens snyggaste skor, precis såna som jag ville ha att ta med till turkiet när man ska ut på kvällarna :) Jag älskade dem iallafall. Men jag tog dem på öppet köp så jag har på mig till måndag. Tyckte att dem var lite vingliga när jag prövade på affären, men nu hemma tyckte jag att dem var bra. Så ska nog behålla dem :D







Nu har jag just tagit en dusch, ska packa ner lite kläder sen och bara vänta på att marcus ska sluta. Igår beställde jag från h&m, beställningen kommer först vecka 17. Tyckte de kändes lika att få allt i ett paket på en gång. Får hoppas allt sitter bra nu när de kommer sen :)

Puss



torsdag

Tjabba.
Idag mår jag bra, inge snorig och knappt ont i halsen. Hoppas nu att de inte var någon förkylning! Klev upp efter sju idag, duschade, sminkade och fixade mig lite, sen vart de att kolla igenom en sista gång innan kemi tentan. Kollade fysik föreläsning hemifrån på datan och sen hämtade veronica mig och så for vi till skolan. Gjorde kemi tenta och de kändes som att de gick riktigt bra faktiskt :) kan då med all säkerhet säga att jag klarade den, skönt. Hade fysikräkneövning och sen skickade vi in fysik rapporten som veronica hade fixat till. Efter de skjutsade veronica hem mig, käkade. Och har just varit med marcus och handlat lite som vi ska ta med till hans stuga, far dit imorn och är över helgen. Köpte förköp till bion på söndag också, män som hatar kvinnor. Hoppas att den är bra nu. Vi köpte ost och kex, popcorn (vilket jag vet inte är så nyttigt, men de får jag ändå äta), och kakor. De är väl okej att äta på en helg? inte allt för onyttigt.

här får ni en bild på handlingen. jag tycker att de behövs lite bilder :P



jag ska inte dricka nå dricka så att ni vet!

Ikväll ska vi till min mosters kille han fyller år. Sen har jag inte planerat så mycket mer.


Puss


nudlar

Jag kan ju berätta min dag än så länge (allt för att slippa från pluggandet).  Vaknade klockan halv sex, var alldeles täppt i näsan och halsen värkte, legade och  nös och levde om till sex. Då kändes de som att de var lika att kliva upp, varken jag eller marcus kunde somna som jag lät. Tog en kopp te och macka och gick och satt mig framför datan. Och när marcus klev upp klockan sju så gick jag och la mig mig. Sen ringde lisette och väckte mig tjugo över åtta så då klev jag upp och satt mig framför datan för att kolla fysik föreläsningen. Den slutade kvart i tio och sen dess har jag inte gjort så mycket, lite plugg och sådär. Känner mig inte alls helt hundra, typiskt nu när jag bara vill träna. Har just kokat nudlar, jag har känt mig hungrig hela morgonen fast jag har ätit macka och druckit te. Det blir mycket plugg idag, har deltenta imorgon i kemin. Hoppas att de går bra. Får se om jag och marcus far och köper förköp till bion och handlar tills ihelg när vi ska till hans stuga, eller så gör vi det imorn.

Jag och johanna for och tränade igår, de blev 80 minuter. Sen när vi kom hem käkade vi hemmagjord pizza och åt semla, mums :) Kollade den rätte för rosing och sen kom marcus.

Puss

katt

Vi har verkligen världens sötaste katt, här ska ni få tre bilder på honom. Han ska alltid komma och lägga sig på ens böcker när man pluggar, vill ju ha ens uppmärksamhet. Gissar mamma inte blir så glad när hon ser bilderna, för han får inte vara på bordet. Men inte kan man ju lyfta ner honom när han är så söt? ;) Just nu går han på bantning, för han är verkligen en överviktig kisse. Men jag undrar om han ändå kommer gå ner nånting!?







haha, han såg helt knäpp ut på sista bilden :)

puss


plugg

hoff, nu är jag less. Har pluggat i några timmar nu, och har kommit till den där gränsen när man pluggar men ändå inte fattar något till sist :P Har räknat igenom allt i häftet nu en gång, förutom 3 tal som jag inte kunde. Så blir att repetera imorn, har börjat lite nu redan. Nu är jag bara så tränings sugen, men kollade på johannas schema och hon slutar inte fören 16.00. Tunga dagar, inte kommer jag ihåg att jag hade så jobbiga dagar då!?

visst är det lite så med semlor, att man äter cirka två per år och sen är man less. Jag åt en i söndags tror jag de var, och så idag blir de ju. Men sen är man less på semlor för ett tag framöver :P



söta semlor va? :)


Puss

fettisdag

idag är de fettisdag och precis som alla andra ska jag äta semlor. Hemmagjorde för den delen, och de är ju dem som är godast :) Idag blir de mycket plugg, har deltenta på torsdag. Men får se om jag hinner slänga in ett träningspass, ska fråga johanna om vi ska fara och träna sen. Då känns de inte lika hemskt att man ska trycka i sig semlor sen ;)

Puss


fredag kväll

Hejhallå.
Var och tränade med johanna idag, det blev 70 minuter. Har tränat nu måndag, onsdag och idag den här veckan. Hade tänkt träna på söndag också, blir nog 70 minuter då med. Sen efter vi hade tränat så gick vi på pressbyrån och köpte varsin drickyoghurt. Kom hem och käkade tacos, har kollat let´s dance, kollar hjälp nu och väntar på att let´s dance ska börja igen. Jag har suttit och kollat på h&m och hittat massa jag ska beställa: solhatt, solbrillor, ballerina, fyra bikinisar, två jeans jackor, två linnen, shorts de blev över 2000. Men ska ju såklart inte ha 4 bikinisar utan hade tänkt prova och behålla två stycken om jag nu ens gillar någon utav dem + om de sitter bra. Sen hade jag tänkt att bara te en jeans jacka, så får se vilken av dem som blir bäst.

Jag vill börja simma nu också känner jag, men kan inte ha bikini. Jag är rädd att badvakten ska tro att en valross har lyckats ta sig ner i bassängen. Det är hemskt hur tjock jag är, vi har hållt på och prova mina shorts hära som jag hade för kanske 1,5 år sen. Och jag är inte ens nära att komma i dem, får bara upp dem en bit över låren. Sjukt va? Men jag har ju breda höfter, så är det ju. Men nu ska de bli ändring. Hade tänkt börja skippa frukosten. Vet att de inte är så man ska göra, men börjar bli frusterad nu. Kommer aldrig kunna visa mig såhär i turkiet i sommar. Jag som tycker att jag blivit så duktig och skippat godis, chips och dricka. Som ikväll har jag ätit en bit kladdkaka istället för chips. Vet ju inte om de är så mycket bättre, men jag kan ju inte skippa bullor och kakor också. För det klarar jag inte. Så just nu känner jag mig små deppig.

Och imorn hade jag, lisette, sara och ärtan tänkt gå på stan en sväng och sen käka på sibylla, känns ju inte så kul nu. Men om jag skippar kvällsfika och frukosten imorn så borde de jämna ut sig ?


Puss


träna

vet ni vad jag var smart imorse? Jag kom hitt 07.20 och så kom jag på sen en halvtimme senare att jag inte börjar fören 09.00! Så jag satt här hela morgonen och läste bloggar och kollade facebook. Men iallafall, hade ju räkneövning. Sen mest bara suttit och pratat och tagit det lugnt, fick tre tal gjorda. Sen kom ju ltu, men de var bara jag, lisette och veronica där. De snackade lite om karriärcentrum osv. Tog max ½ timme. Har gjort lite mer kemi, orkade inte börja ta en buss hem. Så jag väntar på att johanna ska komma, hon skulle packa med mina träningskläder. Hennes buss kommer fram kvart över och sen ska vi träna :)

Puss


Tjena

Jag fryser om öronen, säkert är dem alldeles röda. Men jag får väl skylla mig själv när jag inte har mössa . Vet ni vad? Idag är det fredag = helg :D har en lektion på morgonen och sen har vi ingenting förens klockan 13.15 för då skulle de komma nå folk från ltu hit. Men jag veronica och lisette hade tänkt sitta och försöka göra lite kemi på det långa hålet. Sen fara hem, packa väskan och fara och träna med joahnna. Duscha och kolla let´s dance. På lördag så ska jag och lisette umgås med ärtan, vad kul :D har ju inte träffan honom på väldigt länge.

Puss


svårt

tjoho! Jag har just räknat lite kemi med veronica, men det gick skit. Kunde ingenting så vi gav upp, hon for hem till hakkas och jag satt mig hära. Tänkte läsa lite bloggar och sen ska jag till marcus :) Idag har de inte alls blivit mycket gjort. ingen träning heller. Men kände att jag behövde vila och plugga istället.

Puss

torsdag

Godmorgon som vanligt då ;) Alltså de är helt sjukt, hur kallt de är ute. Så fort man sätter näsan utanför dörren så förfryser man den, typ. När jag har kommit hem från skoalan idag, så hade jag tänkt hålla min inomhus resten av dagen.

Här är lite bilder på hotellet





















Nica va? :)

Puss

tisdag

God morgon!
Det blir nästan bara morgon inlägg för mig, och nu tror ni väl att de är för att jag är morogonpigg. Men riktigt så är de ju inte, men det passar att skriva blogg när man är i skolan typ 40 minuter innan man börjar. haha. Nu är resan bokad, typ några veckor sent. Men de vart turkiet, på ett femstjärning hotell :) så jävla fint. Ska sätta upp nån bild sen på hotellet ska ni få se. Lisette och fredrik ska ju också dit, skoj. Då kan man fara ut med dem någon kväll och så. Fan vad jag längtar :)

Idag på schemat så blir de skola, sen hem och käka, fara och träna med johanna, duscha, plugga (om jag hinner), kolla grey´s.


Puss


ny vecka

måndag, ny vecka och allt. Den här veckan hade jag tänkt hinna med en massa träning och så vara flitig i skolan :) lät ju bra. Jag har just fikat havregryngröt :/ och nu äter jag rostmacka med ost och gurka, är inte det de godaste som finns?!
 Har ringt till tandläkaren också, ska ändra min tid. Känns inte så lyckat att ha den dagen innan en tenta, när jag vet att de ska opereras i munnen :(

Nu ska jag borsta tänderna, sätt i linserna, räkna lite och sen fara med mina småsyskon och träna innan skolan börjar :)

Puss

söndag

hejhej, jag är så slut i armarna så de är helt sjukt. Vaknade idag igen vid 10 och legade och drog mig en stund, sen klev jag upp och duschade, rakade benen, satt hårinpackning, klepp tånglarna. haha såna grejer ni vet. Sen fikade och väntade bara på att klockan skulle bli ett så jag och johanna kunde fara och träna. Tränade i 1,5 timme, och idag gjorde jag lite styrketräning på armarna vilket jag annars aldrig brukar göra. Och nu är jag så slut, orkade knappt sminka mig nyss för jag var så trött i armarna, orkar bara hålla uppe dem i några sekunder. Jag har så otränade armar så det är sjukt och väldigt klen är jag i dem. Tog en snabb dusch av kroppen bara, käkat köttsoppa. Jag orkade inte fara och käka med marcus för jag var så jävla sugen på kötttsoppa så jag ville äta hemma istället.  Tog typ 2-3 portioner , så gott var det :) Och vet ni vad? Idag när jag vägde mig på badet efter att jag tränat så hade jag gått ned två kilo och nu är jag så glad. yeees . Väntar på marcus nu.

Puss

alla <3 dag

Hallå.
Har inte blivit så mycket plugg för mig idag, vi for och luffade lite istället. Först förbi pia och dem och sen till mormor och fikade :) Och så kom marcus förbi med blommor till mig, guu vad han är söt alltså <3 Kom hem och så räknade jag två tal kanske, pratat med a-k, käkat, spelat monopol och jag kom tvåa. Nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja.







Visst var de vackra ? Men de kan inte mäta sig med min älsklings skönhet ;)


godmorgon

Godmorgon på er :) själv har jag vaknat redan 10, och av mig själv och inte av nån väckarklocka som ringde. Och nu känner jag mig så utvilad. Jahapp vad händer idag då, de är ju alla hjärtans dag och allt. Men jag och marcus ska "fira" det imorn istället för han ska på lagfest ikväll. Taskigt va? Alla vet ju att man ska vara med sin pojkvän/flickvän på alla hjärtans dag, det är en oskriven lag. Men nejnej inte han inte. Men snäll flickvän som jag är så får de väl gå för denhär gången ;) Men imorn hade vi tänkta antigen laga mat eller fara ut och käka, sen ta en promenad och kolla film och bara mysa. Jag tycker att det låter bra :)

Så idag hade jag tänkt att istället få  lite fysik gjort, låter inge vidare och det är de inte heller! :/

Här ska ni få ett citat från min gulliga lilasyrra. Det var för någon helg sen i stugan när vi satt och pratade om lågkonjunktur.

Amanda - Vad är lågkonjunktur?
Mamma - Det som de är nu.
Amanda - Jaha, kallt ute.

Guud vad kul det var då, haha :)
Här ska ni få en bild på henne (hon i flätor) och min andra lillesyrra.


Puss

helg

fredag idag, vilket innebär helg. Och efter den här veckan så kommer man verkligen att njuta. I veckan har vi haft en deltenta i kemin och det kändes som att det gick bra, jag kommer då att klara den iallafall (min förra deltenta fick jag 17,5/20) men jag kommer få sämre än de på denhär. Sen har vi haft två rapporter som skulle in, en igår i fysik och en idag i kemi. Veronica har typ skrivit hela fysik rapporten, duktigt :) och jag och lisette skrev kemirapporten. Sen i veckan så fick vi veta vad vi fick på ekonomi tentan och jag klarade den, men inte matten. Men det känns så jävla bra, man blir så stolt över sig själv, och helst när jag typ inte pluggade ett skit. Kan inte fatta det :D Vi har gjort fyra tentor och jag har klarat två, men om jag klarar varannan så är jag nöjd för det är så svårt. Lisette och jesper klarade ju också, vad duktiga vi är ;)

Idag så skjutsade marcus mig till skolan en sväng, jag och lisette var tvungen att skicka om kemirapporten. Sen for jag och tränade med marcus på kupan. Det vart  cykling för mig i en timme. Sen hem och duschat och kollat en film med lillesyrran.

Puss

godmorgon

hoff vad jag är trött, helt sjukt. De blir då att sova någon timme när jag kommer hem från skolan idag, slutar ju redan 11.45 :) Men jag och veronica ska plugga till deltentan som vi har imorn och sen blir de nog att skriva ytterst lite rapport också. Jag sitter i skolan nu förresten, börjar inte förän 08.15 men åkte hit med mamma nyss. Allt för att slippa ta bussen ;) Vill bara ha vår nu, guud vad mysigt.

Puss

luleå

hejhej, är ju i luleå nu. Vi for hit i torsdags och det vart väldigt stressigt i slutet men vi hant. Hade fysik labb och det gick väldigt bra, labben var ju enkel. Det jobbiga är ju att skriva rapporten som ska in nästa vecka på torsdag,  Sen drog jag, veronica och lisette till johanna g eftersom hon fyller 20 :D grattis. hon hade lagat massa mat och fika, så duktig är hon. Vi käkade och fikade och sen for jag och lisette till lisettes släkting anita.Vi skulle få sova där, jättemysig lägenhet hade dem, och jättepratglad var hon :) sånt gillar man.

På fredagen så drog vi på stan, var inte på nått "handla humör" men de ändrades sen och jag fick med mig lite saker; två bh:ar och två trosor så jävla snygga var dem. Hoppas att marcus också tycker det ;) en tröja, ett par sommar skor, mascara, diadem och lite grejs till skolan. Vi käkade på max och sen till skolan för att ha labb i kemin, den gick också bra. Den rapporten ska in nästa vecka på fredag. Vi drog till storheden och sen skjutsade vi lisette till tågstationen. Vi drog hem till johanna och tog det lugnt ett tag, sen beställde vi mat och käkade och veronica och johanna började korka upp :) jag fick inte ens i mig en cider, hade fått nog sen förra helgen. Vi kollade film och sjöng singstar och somnade vi vid två.

Idag har de inte hänt mycket alls, har gjort ytterst lite kemi och nu sitter jag och ska läsa bloggar :) har varit dålig att uppdatera nu på sistone.

Puss

RSS 2.0