tjena

har just vaknat, har sovit i 2-3 timmar kanske. Det var skönt :) Jag var med lisette och promenerade, vart kanske 20 minuter men de var jävligt jobbigt eftersom de var så mycket snö. Idag har de blivit över 1,5 h promenad. Snart börjar den rätte för rosing och sen despo. Imorgon ska jag sova ut och sen ska jag och lisette hitta på något. Antingen blir de att träna, eller gå på stan en sväng och kanske ta en fika. Vi får se vad de blir

Puss


tisdag

Nu har jag just kommit innanför dörren. Idag vaknade jag och marcus vid tio, klev upp och fikade och jag fyllde i pappren om sommarjobb sen promenerade vi till malmberget och de var tungt kan jag lova. Jag vart då slut iallafall, helst när de hade kommit nysnö. Sen for vi förbi hans farmor och farfar för marcus skulle hämta matback, förbi skolan så jag kunde kopiera betygen, sen kommunhuset, ica så jag kunde handla parisare och hamburgare. Jag står för middagen idag, blir hamburgare, mos och bröd och mig för mig blir de parisare, mos och bröd. Hatar hamburgare det är så äckligt. Men innan jag ska börja med maten sen så ska jag och promenera med lisette och simba där vid halv tre. Hurtigt va? :)

Puss


Tjabba

Nu var de ett tag sen jag skrev, har inte haft ork eller tid. Det enda som kretsar i huvudet nu är tentorna. Det vart ingen 5:a i kemin utan en 4:a men de är ju super bra de också så :) Gjorde fysik 1 tenta i fredags och jag klarade den inte, de vet jag. Kändes jättebra (eller hyffsat bra) innan tentan, men sen gick de ändå åt skogen. Man blir så less, vart ska man få motivation ifrån till att börja plugga till fysik 3 tentan som jag har nu på fredag. Har inte gjort ett tal i helg, har tagit stopp direkt jag tänkt ta fram böckerna. Behöver verkligen en paus, man pluggar och pluggar och pluggar och så går de ändå inte. Jag fattar inte vad som krävs. Nu har jag iallafall tagit fram böckerna till fysik 3, har gjort några tal och tänkte gå och fortsätta räkna snart.  

Idag klev jag upp redan sju och skjutsade mamma till jobbet och sen kröp jag ner i sängen igen med marcus. Sov till halv tio, klev upp och körde lite med bilen innan den skulle in på besiktning, men den gick inte igenom. Sen for jag och marcus och tog en morgonfika på vetehatten, sen gick vi upp och kollade på bröstutställningen  :P Skjutsade hem marcus och sen for jag hem och satt mig framför datan.

Det får räcka för idag, hehe
Puss


söndag

Det är helg och jag är redan vaken,  jag vaknade hur pigg som helst för en halvtimma sen så jag klev upp :) Idag blir de plugg, plugg och åter plugg. Skulle både behöva göra kemi och fysik men vi får se. Ihelg har de inte hänt så mycket, if fredags skola till halv tre, sen hem och stekte bacon och värmde palt, vilade lite, gjorde ytterst lite fysik, sen kollade jag let´s dance och snakes on the plane, marcus kom och så bädden sen. I lördags så vaknade jag vid 10, duschade, spelade lite tv-spel, gjorde lite kemi, fixade mig lite och så for jag till sara, vi handlade lite gott (snarare jag, de fick bli ben and jerry´s) och kolllade melodifestivalen och lite bilder och sådär. Sen hämtade jag marcus och vi for och tog en pizza och sen hem till mig.

Puss


fredag

Hej, jag har inte hunnit skriva någonting nu på nån dag. Vi var i Luleå igår och labbade, gick inte bra men vi fick godkänt på den iallafall så de var ju fint :) Fick veta resultatet på kemin deltentan, jag fick 18,5/19 är jätte nöjd men helst hade jag velat spika den. Nu har jag ett problem, vi har en deltenta kvar i kemin nästa vecka och de är den sista. Jag har chans att få en 5:a, men då får jag max ha 1,5 fel och tror de är ganska svårt dehär kapitlet. Så vet inte om jag ska satsa på de, eller nöja mig med en fyra för de är ju skitbra :) jag hade behövt plugga fysik istället. Får se hur jag gör.

Har varit i skolan imorse och skulle kolla en kemiföreläsning som vi missade igår men som de hade spelat in. Men smart som de är så hade de spelat in fel, så vi såg ju inget exempel eller nått. Så vi kollade en 20 minuter och sen drog vi, börjar 13.00 igen. Sen helg :D

Puss

tandläkare

Idag har jag varit till tandläkaren, ni kan ju gissa om jag var nerövs? :/ Jag hade tänkt ta med mig marcus, så han kunde hålla mig i handen. Men jag gick själv istället, för nå måste jag ju klara det tänkte jag. Och de gjorde jag ju.
När jag kom sa tandläkaren att vi kanske inte behövde operera ut tanden, gissa om jag blev glad!? Fick en massa bedövning och så sattes de igång att brytas, höll på ett tag men de gick inte att få ut den. Så då blev de operation, var jättenervös men jag kände ingenting. Höll på borra och bryta i tanden, de kändes som att de borrade i hela huvudet. Jag var helt slut att gapa och mungipan värkte. Tror ni att de fick ut den? Nej så klart inte, då var de tvungen att spräcka tanden och tillslut fick de ut den. Och så sydde de igen, men jag glömde fråga hur många stygn de var. Vill ju veta så att jag kan skryta ;) men ska dit nästa vecka fredagen den 13:e och plocka stygnen. Sen frågade jag om jag fick ta med mig tanden, haha. Ni kanske får en bild sen, eller så inte! Men nu har de börjat värka, men har tagit ibumeten. Ska äta de i sex dagar och sen borde de vara lugnt.

Efter tandläkaren så gick jag hem och kröp ner i sängen med marcus. Sov till haglv tolv och sen så skjutsade han mig till skolan för jag skulle skriva ut lite papper. Men då funkade inte internet såklart :( så marcus for på konsum medans och när han skulle hämta upp mig sen, så hade hans nycklar blivit inlåsta i bilen. Så hans mamma kom med reservnyckel, men då blockerade larmet på bilen eller nått så man kunde inte starta den. Larmet bara gick och tjöt och tjöt, alla kollade och jag skämdes. Fick rulla ner bilen och parkera den och så gick vi hem till marcus. Skrev ut mina papper där och sen tog jag bussen, gjorde lite ärenden på stan med lisette och sen gick jag på apotekt och hämtade ut ibumetin. Hem och så käkade jag lite yoghurt och sov. Har läst igenom lite om fysiklabben, kollat den rätta för rosing, despo och nu tänkte jag läsa lite bloggar.

Den här dagen har sugit med andra ord.

Puss


måndag

gud vad jag är duktig. Nu har jag städat upp alla kläderna från golvet och de var en hög, plockat iordning, dammtorkat, dammsugit, vaskat och bytit sängkläder. Ser ut som ett helt annat rum :) snart börjar fysik föreläsningen, klockan ett. Ska kolla den hemifrån på datan, orkar inte fara till skolan. Hade först tänkt fara och träna innan jag börjar, men kände att jag behövde städa rummet. Så efter föreläsningen så hade jag tänkt och försöka göra lite fysik.

vilken mysig helg jag har haft, helt klart den bästa på länge :) i fredags for jag och marcus till hans stuga, vi kom fram vid fem halv sex först och då käkade vi rostbiff och potatissallad. Gjorde upp lite värme i stugan och sen började let´s dance så då blev de att kolla tv. Marcus pappa och brorsa kom vid nio. Det vart en ganska tidig kväll.

Lördagen så vaknade vi redan innan åtta, fikade och sen kom thom och hans flickvän. Vi for iväg med skotrarna och gjorde eld och grillade korv och var där i några timmar. Sen tänkte jag vara duktig och göra lite fyisk, fick gjort fyra tal och sen var jag less. De är ju så jävla tråkigt. Marcus pappa och brorsa for hem , och jag gick och vilade en stund medans marcus gjorde eld i stugan och sen grillade vi bacon och bara hade de allmänt mysigt :) Läste lite serietidningar och så kollade vi melodifestivalen, och käkade popcorn, ost och kex. Efter de var den nån annan film, rocksystrar tror jag den hette och sen sängen.

Söndagen så sov vi faktiskt till tio, fikade, körde lite skoter och sen packade vi ihop ganska tidigt och for hem, Jag duschade och fixade mig lite och så väntade jag bara på att bion skulle börja. Marcus hämtade mig och så for vi till bion, och den var så jävla bra :) vi kollade män som hatar kvinnor, den var helt klart sevärd. Handlade lite på ica och sen for vi hem till mig och sov.

Idag så har jag ju som sagt städat, men nu blir de fysik föreläsning :/ blä

Puss


RSS 2.0