söndag

Snart är helgen slut och en ny skolvecka på g, men tror bara vi har två-tre föreläsningar så de blir skönt. Till veckan blir det att träna mycket, lite plugg, valborg och 1 maj fyller ju Lisette 20 :) Idag vaknade jag vid kvart över nio, men legade och drog mig i en timme. Har bara hunnit äta frukost och dammsugit nästan hela lägenheten, de var jobbigt. Ska ta och göra en kopp te och sen räkna lite matte hade jag tänkt. Och senare idag blir det att vara med Marcus, ska fråga honom om vi ska ta en lång prommis.

Kan ju sammanfatta helgen lite kort:
Fredag - hade en lektion på morgonen och sen promenade jag hem, fixade mig lite och så drog jag och Lisette på stan. Hon köpte en deo och jag hittade inte ett skit, gick mest bara runt och kikade. Sen gick vi på Sofias kök och tog en grillad baguett. Hämtade ut mitt paket från h&m, och så hem och provade allt. Ska behålla ett par jeans, tre olika linnen, sporttopp, troser och bikini underdel. Alla bikini överdelar var för småa, så måste byta till en större storlek. Men jag ska nog bara behålla en bikini, för jag kommer bli fattig nu när jag inte har nått sommarjobb. Sen for jag och mina syrror till våra kusiner och käkade tacos, kollade in deras kanske blivande hus och sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket mer.
Lördag - tog en dusch direkt när jag vaknade, räkna lite matte, fixade mig och så for jag, Lisette, Erika och Linnéa och käkade på olles. Jätte mumsigt var det :) Åkte lite bil och så kom jag hem och bänkade mig framför datan och tv:n tills de var dags för sängen.

Det går jättebra att vara nyttig, men jag får ju äta onyttigt en dag i veckan i rimlig mängd. I veckan har de blivit en massa promenad.
måndag: 2 h (promenad)
tisdag: 1h 50min (promenad och jogging)
onsdag: 1h 15 min (promenad och jogging)
torsdag: inget
fredag: 1h (promenad)
lördag: inget
söndag: ska få med mig marcus på en lång promenad och jogging.

Puss

lördag

Idag har jag varit duktig, klev upp vid tio och så klädde jag på mig och borstade tänderna och promenerade direkt till Marucs. Vi käkade frukost direkt när jag kom fram, de tog 1h att promenera. Sen skjutsade han hem mig, så jag satt mig framför datan och nu har jag läst igenom alla bloggar jag brukar läsa. Så tänkte att då kunde jag skriva lite i min egen.

Igår så hämtade Lisette mig där innan åtta nångång och så for vi på ica och handlade gurka och morötter. Sen hem till henne och blanda dipp och så dippade vi gurka och morotstavar, nyttigt och gott. Kollade talang, berg flyttar in och så drog vi raggen och sen skjutsade hon hem mig. Då kollade jag tv med mamma och fredde och sen somnade jag vid halv ett-ett tiden.

Idag har jag inte nå planer, känner att jag inte har lust att göra nånting. Vill bara ta de lugnt :) Antingen så fikar jag tårta och det sen, eller så skiter jag i fikat och köper en ben and jerry´s istället.

Puss


fredag

Idag väckte Lisette mig med ett sms vid halv elva, klev upp och gjorde färdigt vitlöks smöret. Och käkade två hårdbrödmackor med vitlöks smör, mums :) men marcus lär ju inte bli så glad. Satt mig framför datan och sen promenerade jag till Lisette och sen gick vi till Gällivare. Vart en 2 timmars promenad för mig, inte illa :) Kom hem och käkade tacos och just tagit mig en dusch. Det går jättebra för mig att vara nyttig, är så peppad. Men jag funderar på om jag ändå ska få äta något gott imorgon, för vi ska ha tårta och massa fika när amanda har fyllt år. Om man kanske tar en tårtbit och en kaka. För sån är jag, om man ska vara utan något gott i flera veckor så då går de inte för mig. Men nå är de väl okej att få äta något gott en gång i veckan? Om det bara är nått litet. Annars kommer jag att tappa motivationen. Lite belöning kan man se de som, för att jag är så grym.

Puss

torsdag

Tjena :)
Jag är så dålig  på att skriva, men nu tänkte jag ta mig tid. Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket, igår var vi i Luleå och gjorde en praktiska sten tenta. Fick 19/20, han rättade direkt. Men den var jätte enkel. Vi hant även gå på stan en sväng jag köpte bara make up remover, ögonbrynspenna, hårspray och plattågnsskydd från frissan :)

Nu har jag börjat med en nyttig period igen och det brukar ju gå som det går. Haha, äter godis efter typ två dagar. Men inte denhär gången, för nu börjar jag få lite små panik, utomlandsresan närmar sig och såhär tänker jag inte se ut. Idag är fjärde dagen utan dricka, kaka, bulla, godis, chips, popocorn och sånt skit. Försöker promenera mycket också. Idag blev de 45 minuters promenad, men ska och jogga sen med johanna också.

Puss


kvällens :)

Nu börjar den här dagen lida mot sitt slut, sen sist jag skrev har de inte alls hänt mycket. Jag och amanda har bakat kärleksmums, tror att kakan kommer bli mums ;) Vi har satt in den i frysen nu så att glasyren ska stelna, vi gjorde trippel glasyr sats så ni kan ju gissa om den är sliskig och onyttig? Ska äta en bit sen när marcus kommer, han slutar ju elva. Fast jag kommer säkert trycka i mig en bit däreimellan också. haha.

Ihelg blir jag ensam hemma amanda och johanna far till pappa, och mamma och fredde till stugan. Men ska nog umgås mycket med lisette, vi funderar på att fara ut också på lördag :) blir nog kul. Imorn ska jag sova ut, sen ska jag och träna med lisette, vi får se om de blir simning också.





här kommer två balbilder från röda mattan ;) så ni får nått att se på.

Puss


helg

Tjenare, idag är de torsdag och eftersom jag inte har någon skola imorn så har jag alltså helg nu :) Idag hade vi bara en lektion, klev upp vid nio, satt i linserna och sminkade mig lite. Sen skjutsade marcus mig till skolan, jag hämtade ut ett paket från OKQ8. Min och veronicas geologi bok, jag har just betalat in fakturan. Efter skolan gick jag och tränade, vart lite mer än en timme. Det var duktigt av mig fast jag inte hade någon motivation. Marcus skjutsade hem mig, jag har läst tidningen och käkat skorpor och te och läst lite bloggar. Funderar på att vara lite överseriös och börja läsa i geologi boken, men får se om jag kommer så långt.


Puss

RSS 2.0