wohooo :)

nu är körkortet fixat, ni kan ju gissa om jag är glad!? :D:D:D
ärtan klarade också det, vi är så duktiga så :)

så klev upp vid halv nio, fikade och sådär, sen hade jag uppkörning. Tyckte jag körde som en skata, men jag klarade det iallafall. Sen så hämtade jag marcus och lisette, for till gve och tog ut pengar, och så hämtade vi upp ärtan och sen vidare på alayna, skink och ost sallad :) sen skjutsade jag lisette och marcus till skolan, och jag och ärtan for och tankade. Sen till hedmans och släppte av ärtan och sen hem. For till kommunhuset, och sen bokade jag en soltid och har just solat :) ska snart ta en dusch och sådär.

Ikväll kan ni ju gissa vad jag ska göra ? ;)


puss

lördag 19/1

kan ju börja med att berätta lite snabbt om gårdagen.
hade körning på morgonen med trafikskolan, gick riktigt bra tyckte jag :) sen gick jag hem, och så skjutsade mamma mig till badet. Jag solade och sen simmade jag och sara 102 längder ;) efter det gick vi på stan en sväng, sen hem till mig. Jag bakade en kladdkaka. Sen for sara hem och jag tog och värmde lite fiskbullar, mums. Och resten av kvällen satt jag framför tv:n.

Idag så har jag klivit upp vid tio, duschat, och fixat mig.
Ska till marcus sen, han fyller ju år idag ;)

GRATTIS älskling :) 19 år.
image25
puss, bara till marcus :)

onsdag 16/1

idag så hade jag skola, sen for hem ochså packade jag väskan och tog bussen till malmberget och så gymmade jag och sara i en timme, och sen simmade vi i en och en halv timme, 100 längder. Så nu känner jag mig lagomt slut i kroppen. Tog hem en buss, och nu sitter jag hära

igår så var jag i skolan och sen kom jag hem, övningskörde, sen så for jag och simmade och gymmade med sara och sen på kvällen så gick jag och sov tidigt.

puss


måndag 14/1

Nu är helgen över, har haft en ganska lugn och mysig helg ;)
i lördags så var jag på stan med lisette en sväng, sen for vi hem till mig och fikade lite, satt framför datan kollade kläder, snart borde min beställning från h&m komma hoppas att bikinin sitter bra :) sen for vi och kollade handboll med ärtan, och käkade på alanya. Men jag var nyttig och tog en skink och ost sallad och isvatten. Inga detaljer om kvällen..

igår så klev jag upp vid tio och fikade. sen for jag på gymmet med sara och tränade i 80 minuter :) känner att jag har lite träningsverk nu idag, den bästa känslan. Sen köpte vi frukt och yoggi, mumma. Tog bussen hem, sen gräddade jag våfflor, spelade monopol, duschade, kollade film och sen gick jag och la mig.

idag så visste jag inte om vi hade någon biologi, men chansade att vi inte hade det. Så jag sov ända till halv elva, då lisette ringde och väckte mig, och sa att vi hade något ;) Klev upp och tog en fika med mamma och biggi. Satt framför datan, sen övningskörde jag till spa4you och fick en ansiktsbehandling. Fan vad skönt och avslppnande det var, höll på att somna. 

                                      image24

Sen kom mamma och så for vi och övningskörde lite mer :) Ska äta palt på en stund, och sen måste jag göra lite skolarbete. Och senare så skulle jag på nå oriflamekväll, blir säkert kul :)



så tills nästa gång jag skriver, pusstja :)


it´s over


fredag, uppdatering

Nu har jag nyss käkat. lax, potatis, citron och gräddfil :) körningen gick väl helt okej, inga större missöden.
Hoppas bara att jag klarar uppkörningen sen, faaan vad skönt det skulle vara. Har gått lite på gåmaskinen här hemma, och ska snart ta en dusch. Fick inte med mig nån att simma, men får väl ta det imorn istället.
Skönt att vara ensam hemma ihelg också, alla ska bort :)
Så nu står en dusch på schemat, sen fixa mig lite, poppa popcorn, och kolla tv. Blir väl antingen Ett perfekt mord, Let´s dance eller Iceman. nån får gärna komma förbi och göra mig sälskap ;)
jag måste också ta och instalera den där skivan och sen flytta över bilder från kameran, så jag kan sätta in lite bilder från nyår. Men jag glömde typ bort att fota, så har inte så mkt bilder.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
shorts, t-shirt
Vad använder du just nu för skor: ett par svarta. fast jag köpte ett par vinterskor igår, så nu blir de väl att använda dem
Favoritfärg på kläder: rött, svart, vitt, grått

Senaste person som
Sov i din säng:
jag, marcus
Du pratade med: johanna
Du delade en drink med: erik
Du gick på bio med: minns inte :P
Du gick på stan med: lisette
Skällde på dig: mamma

Senaste
Låt du hörde:
du är den som jag vill ha
Film du såg: School of rock
Mat du åt: lax och potti
Kram: mamma
Puss: marcus
Fest: nyår
Känslan: osäker
Ilska: när jag fick motorstopp
Resa: luleå
Glädje: när jag fick vakna upp brevid världens snyggaste
Dröm: att jag pierca bröstvårtan, haha
Boken du läste: fettpärlan
Personen du träffade: mina småsyskon
Personen du pratade i telefon med: marcus
Personen du fick sms av: veronica
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig gjort de
Gången du var utomhus: när jag gick hem från trafikskolan
Gången du sov: 8 timmar sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: för en vecka sen ungefär (veronica är i thailand nu)
Saken du köpte: två kiwi och två bananer

Om dig

Namn: Sandra
Ålder: 18
Smeknamn: -
Syskon: veronica, johanna och amanda
Bra egenskaper: glad, omtänksam
Dåliga egenskaper: stressig, svartsjuk
Linje/klass: N3B :/
Hårfärg: mörkblond/ljusbrun. Men just nu, lite ljusa slingor.
Ögonfärg: blandad, men mest grönt
Skostorlek: 38







go´kväll :)


fredag 11/1

ska bara uppdatera lite snabbt, ska snart och köra med trafikskolan.

igår så hade vi bara en lektion och sen for jag på stan med lisette, köpte ett par vinterskor och en present till marcus :) hade tänkt hinna fara på gymmet också, men det vart aldrig. Jag gjorde typ ingenting igår, det var så skönt. Och det bästa av allt var att jag inte åt nå godis eller chips och inte ens en bulla eller kaka. Jag var så jävla sugen, men då gick jag på affären och köpte två kiwi istället :) haha

idag så har jag varit och övningskört med mamma, gick väl sådär. Sen så var vi förbi mormor, men då fikade jag lite bulla :/ ska och köra nu halv två, sen har jag inte planerat nått. Kanske ringer och hör med sara om hon vill följa och simma eller nått :)

puss
och lycka till åt mig själv med körlektionen


onsdag 9/1

så nu var den här dagen avklarad, nästan iallafall.
Var rätt pigg idag på morgonen faktiskt, men oftas brukar det vara så första dagen efter lov. Skulle ha biologi, men våran lärare kom aldrig så vi fick hål. Sen räknade vi lite matte, och fick veta slutbetyget i kemi b, mvg ;) sen slutade vi. Ärtan hade också slutat, så fick sällskap på bussen. Kom hem och ringde sara och sen packade jag väskan, och så for vi till malmberget. Vi tränade lite i gymmet, styrketräning och kondition. Sen simmade vi 100 längder :) hurtigt. Nu har jag just kommit hem. Är så trött, vill bara gå och sova, men inte det. Ska äta köttsoppa nu, mums :)Sen måste jag göra klart etik och moral uppgiften.

puss

tisdag 8/1-08

nu har jag inte skrivit på några dagar, men får ge en kort resume.

i lördags så sov jag länge, fixade mig, och sen for vi på björnis och käkade :) på kvällen tråkade jag bara o kollade nån film

i söndags gjorde jag lite skolarbete och sen tog jag och lisette en promenad. Skönt med lite friskluft. stackarn, hon har varit sjuk hela lovet :/

igår så tänkte jag och marcus fara och köra skoter, men vi sov så länge. Så det hade nästan redan blivit mörkt. Så jag for hem och käkade och sen for jag på banken en sväng med mamma och fredde. På kvällen så kom marcus hit <3

idag har jag och sara varit och solat på gunilla salongen. Kom därifrån lite piggare och fräknigare. Sen gick vi och handlade lite frukt och sen simmade vi 100 längder :) käkat, och spelat monopol med min lillesyrra och hennes kompis. Jag förlorade :/ Så nu har jag inget att göra, inga planer för kvällen alls. Hoppas att nån hör av sig, vill ju göra nånting roligt den sista dagen på lovet :) Har lite ångest, har som inte gjort nånting dehär lovet, bara sovit. Fast det kanske är de lov är till för? ;) tänk, dehär kanske är det sista jul lovet nånsin, om man inte pluggar vidare vill säga. Men då lär man ju ändå isf jobba på loven.

nee, nu ska jag äta lite yoggi och flingor
hör av dig

image23


puss :)

fredag 4/1-08

Klev upp halv tio imorse, kändes lite tungt. I vanliga fall när man har skola, så är det ju värsta sovmorgonen :P och nu är man helt död. Käkade frukost och sen tog jag och bussen till malmberget, a-k klev också på. Jag och sara tänkte att vi kunde träna lite i "gymmet" eftersom det var gratis när man har badkort, så jag cyklade i en halvtimme på motionscykeln. a-k gick och solade medans vi tränade. Sen så simmade vi 100 längder :)
När vi hade simmat klart så gick vi på Konsum handlade frukt, nyttigt nyttigt. Sen tog vi en buss hem, har ätit och vilat och nu sitter jag hära. Har inga planer alls för kvällen, tänkte bara kolla Reine & Mimmi i fjällen.

Imorn så ska jag på björnis och käka med marcus och hans familj, hans farmor och farfar, och hans faster med familj. Så det blir mysigt och gott :)

Till mickis,
vet inte om du bl.a syftade på mig. Jag antar att jag är dålig på att höra av mig nu när du är här, men det är faktiskt du också! Men jag gör typ ingenting alls under dagarna, är med marcus då och då. Men vi får ta och hitta på nånting nån dag, kanske söndag!? :D

puss


torsdag 3/1-08

har haft fullt upp hela dagen,
började med att vakna upp i älsklingens säng, sen skjutsade han mig till badet där jag mötte sara. Vi trodde badet öppnade 10.00, men inte det :P så vi tog och solade solarium för att fördriva tiden. Sen simmade vi och tog bussen hem. Var lite social med mormor och mamma när jag kom hem, och åt lite. Efter det ringde a-k och så for jag på stan med henne, köpte lite underkläder och sådär :) var vrålhungrig när jag kom hem, men vi skulle beställa pizza när mamma slutar jobbet. Och jag som skulle vara nyttig, men jag ska bara ta en liiiiten bit ;) har nyss ätit lite k-special och fil.

Nu ska jag vila en liten stund, känner mig helt slut.
sen tänkte jag göra lite skolarbete, om jag nu ska orka vara så flitig ;)

puss


onsdag 2/1-08

nyårsafton vart väldigt lyckad enligt mig.
började här hemma med att käka middag, sen kom sara förbi. Vi fick skjuts till statoil och tillsist så fick vi våra förköp :) därefter förbi mickis och sen upp till malmberget. Sen tog vi taxi till björnis, bjöds på massa drinkar, dans, och vi hant även kolla lite raketer :) for hem vid två tiden nångång och sov. kommer lite bilder sen

jag tycker att år 2007 har varit helt okej. Både mot- och medgångar, orkar inte gå in på detaljer.
Men har iallafall haft en super sommar och det är tack vare sara <3 kirunafestivalen, luletrippen, pdol, våra power walk m.m :)
Men nu är det 2008, jag är väldigt förväntasfull. Jag tror att det kommer bli ett super år.

Idag så har jag och sara varit och simmat, 100 längder. Jag måste börja motionera, har blivit ett svullo. Det får väl vara mitt nyårslöft + att inte äta så mycket onyttigheter. Imorn så ska vi också och simma.  Jag köpte ett badkort idag, tänkte att det var lika :)

ska fara till marcus på en stund,

 god jul iefterskott. puss


RSS 2.0