onsdag 27/2

hejhopp :)
nu är det sportlov, och jag njuter för fullt. Har inte haft tid eller ork att uppdatera något. Men nu tänkte jag skriva några rader

I måndags så var jag på gymmet med lillsyrran, sen på kvällen var jag med marcus.
Igår så promenerade jag och marcus till stan, tog en fika och sådär.  Sen for jag på gymmet med sara i en timme. På kvällen for vi till min moster och fikade tårta, eftersom patrik fyllde år :)
Idag har jag varit och åkt längdskidor med lisette och sara, vi åkte EN mil :D:D så nu är jag helt slut. Har just duschat och fixat mig lite. Ska sen och äta på kina med marcus, mums :)

Imorn ska jag och marcus sitta barnvakt åt Ellen :) sen måste jag nog göra massa skolarbeten
Åker nog kanske till mickis ihelg , mest troligen :)

puss

måndag 11/2

hade bara en lektion idag. men en biologi lektion med kjell, känns som 4 timmar ungefär.
sen var jag och lisette förbi optikern, och sen gick vi och käkade.  Var förbi berit också och frågade vad mitt slutbetyg i religion var, mvg. Är så nöjd, gjorde ju inte den där uppgiften i onödan iaf :) Nu sitter jag bara och fördriver tiden, väntar på att marcus ska komma och hämta mig. Vi ska på bio ping pong kingen, har hört att den ska vara ganska dålig. Men jag har ju konstig smak som lisette alltid säger, så jag tycker säkert att den är bra :)
Resten av dagen så MÅSTE jag skriva på samhällsuppgiften och plugga biologi!

nu blir det att sitta här en stund till och sen bio o popcorn :)

puss

söndag 10/2

hej hallå på er :)

jag har funderat på en sak, jag hatar söndagar. Men ändå är de den dagen som jag är mest effektiv. Enda dagen som jag egentligen får något gjort. Så vi kanske skulle byta ut så att det  är söndag varje dag? Fast då hade nog inte erika varit så glad gissar jag ;P

vaknade vid åtta, då for marcus för han skulle och köra skoter. Jag somnade om och klev sen upp vid halv elva. Fikade, och så städade jag lite i rummet. Sen vid ett så for jag och lillsyrran och tränade på gymmet i en timme. Sen for vi hem och jag har stekt hampisar till mina småsyskon. Och sen har jag stekt fiskpinnar och mos.
Ska läsa lite bloggar nu, sen måste jag göra lite skolarbete. Och måste kanske ta och duscha, har inte gjort de ännu ;)

igår så for jag till jokkmokk med mommo, mamma, amanda och johanna. Köpte ett par foppatofflor och ett par vantar :P sen hittade jag inge mer. Men det är bara bra att jag sparar pengar, för ska ju mest troligen till luleå på fredag och kolla balklänning och shoppa lite :) sen när vi kom hem från jokkmokk så käkade vi pizza. Sen kom marcus efter matchen och så for vi på akuten och sen hem och sov :P

hade fint.
puss


måndag 4/2

i lördags så var jag förbi sara och fikade , och sen på kvällen hämtade jag a-k och körde lite bil :)

igår så for jag och tränade på gymmet i en timme, fick med mig min lillesyrra. Sen när vi kom hem så lagade jag kyckling och ris. Och på kvällen kom marcus, vi bastade och sådär.

idag så skola, hade bara en lektion, skönt. Gick och åt och sen tränade jag på gymmet i en timme. När jag kom hem så for jag direkt på stan med mamma, gjorde en till nyckel till bilen. Och så köpte jag ett par täckbyxor och ett kort :) När jag kom hem så vilade jag en stund, var så trött. Sen for jag och solade med lisette på badet :) ska ta mig en dusch snart om jag orkar + att jag måste skriva klart företaget. Men har ingen som helst motivation. Ikväll när mamma slutar jobbet så blir det att fara till morfar, han fyller 61 år. gratts :)

kan inte förklara känlsan..

pusssssssssstja


lördag 2/2

nu är det snart två veckor sen jag har uppdaterat, orkar inte sammanfatta dagarna.
har mest bara tränat och gjort skolarbeten.

och idag är de den 2:a februari = saras födelsedag,
GRATTIS gumman :D
image37image38image46image39image40image44

så snart ska jag till sara och fika, mums :)


hade fint, pussssssss

RSS 2.0